Az Őskirajzás legendája, ami bizony nem legenda

HungaryFirst küldte be 2018. 01. 12., p - 20:56 időpontban

A magyarok és a Kárpát-medence jelentős szerepet játszhatott az emberiség és az élet túlélésében. Az emberiséget az ősi időkben a magyarok és a Kárpát-medence mentette meg a biztos pusztulástól!

Valami hasonlóan megdöbbentő dolgot állít a Kárpát-medence őskirajzás elmélete.

A teóriák szerint az utolsó jégkorszak nem is olyan rég ért véget, a Kárpátok viszont ezen időszak alatt sem fagyott be teljesen.

Egyfajta utolsó földi paradicsomként működött a különleges elhelyezkedése és a domborzati viszonyok végett. Az utolsó jégkorszak körülbelül 10 - 15 ezer éve ért véget. Ez az időszak majdnem 30 ezer éven keresztül zajlott. Ezt a területet északtól egészen a Földközi-tengerig egy 2 - 3 kilométer vastag jégtakaró fedte.

 

Az Őskirajzás legendája, ami bizony nem legenda

 

Az élet elképzelhetettlen volt ilyen körülmények között, az emberi faj nagy része ekkor pusztult ki (a dinoszauruszokkal együtt, innen a sok sárkány legenda). A Kárpát-medence  területét azonban nem fedte jég, és erre számos megdönthetetlen bizonyíték utal. Ennek egyetlen oka van: a föld kérge itt nagyon vékony, másabb, mint a környező országok esetében. A számítások szerint tizedannyi, vagyis 6-7 kilométer vastag, míg máshol ez akár 100 kilométeres is lehet. Éppen ezért bárhol fúrunk akár egy kis kutat is a hazánk területén, azonnal jön fel a forró termálvíz. Mivel a talaj és a földkéreg alatt munkálkodott ez az erő közvetlenül, így a Kárpát-medence ezekben az ínséges időkben sem fagyott be a jégkorszak alatt.

A jégkorszak végével újra szabaddá váltak Európa és a világ területei, azonban minden üres volt, rengeteg állat és növény elpusztult...

Ezeknek az embereknek, mivel zárt közösségekben éltek a Kárpát-medencében, kialakult egy viszonylag közös nyelv és írás. Kisebb eltérések persze lehettek, sőt biztos, hogy voltak is. A kirajzást követően szétszéledtek a világ minden részére és létrehoztak hatalmas civilizációkat egybeolvadva az adott terület őslakosságával. 

(Kína déli részein is megmaradt az élet a nagyobb folyók mentén, csak a hőség és a nagy szárasság okozott óriási pusztításokat ezeken a területeken. Amikor  Európában a jég olvadásnak indult, ezeken a vidékeken újra eleredt az eső, majd szintén megindúlt az emberszaporulat. Végül, az észak felé nyomuló ősi kínaiak találkoztak a Kárpát-medencéből kirajzott "hunokkal", mely találkozásról az ősi kínai történelem be is számol!! )

Az első kirajzások 6, -8 ezer évvel ezelött történtek nyugati irányba, ezeket a népeket, törzseket nevezzük ma keltáknak. Az Ő mai leszármazottaik a britek, skótok és írek tartják és vallják is a Kárpát-medence-i eredetet. 

Ennek számos bizonyítéka fellelhető szerte a világon. Például Dél-Amerikában találtak magyar kutatók olyan indián törzset, ahol ragozó nyelven beszéltek. Teljesen magyar hangzású neveket találtak... Egyes területeken pedig tízezrével találtak rovásírásos aranylemezkéket is. Dakota indiánok azt állítják, hogy hun leszármazottak...

Az sem véletlen, hogy az ősi sumer civilizáció majdenem minden szava fordítható a mai magyar nyelv segítségével

Egyre több kutató meg van róla győződve, hogy az etruszk szobrokon lévő rovásírás is nagyban azonos a székely - magyarral, illetve a nyelv is sokban megegyezik. Az őskirajzás elmélete tehát egyre több kutató szerint egy lehetséges interpretációja az egyes civilizációk és a magyarok közötti kapcsolatnak.

Hozzászólások

Kovácsné Szöll… (nem ellenőrzött)

2018. 01. 20., szo - 06:14

Ma már sok elfogadott teória van, hogy Már ATAIS-szigete /KÖRNYEZŐ KULTÚRÁKBAN ATLANTISZ / nem csupán a képzelet terméke. Itt van például .....az ARVISURA, ami IGAZMONDÁST jelent, és mai napig magyar nyelven elolvasható. Könnyedén lesöpörik az asztalról, pedig egy VALÓDI sziget volt az óceánban, / a mai Hawai-sziget helyén. És A 24 hun őstörzs kiindulási helye. De a kéregmozgások miatt vissza süllyedt az Óceánba. A több köteges ARVISURA ELMOND RENGETEG TÖRTÉNETET, amit komolyan kell venni, mert életük, és vagyonuk elvesztése tudatában írták, illetve RÓTÁK a fel esküdt a Arvisura rovók. A PÜSKI KIADÓ GONDOZÁSÁBÓL MEGVÁSÁROLHATÓ KÖNYV elolvasása elgondolkozásra ad okot. S, valójában itt történt az első KIRAJZÁS!!!!. a 24 ŐSTÖRZS EGYEK TÖRZSE , a "meleg forrásoknál ért partot, vagyis ERDÉLY, ÉS KÁRPÁTOK FÖLDJÉN.

Joli Simon (nem ellenőrzött)

2018. 05. 03., cs - 15:19

Olvastam az Arvisurát és arra jutottam, hogy kell, hogy legyen alapja, mert ennyi adatot, története,csak úgy egy konyha széken leírni képtelenség.

Fritz János (nem ellenőrzött)

2018. 05. 03., cs - 15:52

Atais szigete és Atlantisz nem egy! Az eljegesedéskor Őseink egy része a kárpátmedencébe a más része Atais szigetén vészelte át-élte túl a jégkorszakot!Japánok tudják a Magyarság s Japán népe atais szigetén szomszédok voltak,de nekünk ezt nem tanítják!

rédecsi ferenc (nem ellenőrzött)

2018. 05. 16., sze - 09:33

2011-ben négyen megtaláltuk a régi Budát és Árpád fejedelem sírját, ami olyan "Kis" forrás, hogy a 10 métert se éri el. I. István király mondta, hogy semmi Istenes dolgot nem találván egy templomot épített, amit Fehéregyháza néven vált ismerté. Az oklevelek szerint királyunk előtt is ismeretes volt, még pedig BANA föld néven sokáig szerepelt az oklevelekben, de a kettő BANA föld és Fehéregyháza együtt soha, csak külön-külön. A mai nyelvészeti tudomány a BANA szót úgy értelmezi, hogy IÓB+ANYA+NAGYANYA, míg a régészek a Bánya szóval azonosították. Oklevelek viszont semmi bányáról nem tudósítanak, de a PONTOS helyszínt mindig Budától délre határozzák meg. A lényeg Árpád fejedelem előtt már ismert terület volt és nem fejedelmünk volt az első, akit eltemettek ott.

RÉDECSI FERENC (nem ellenőrzött)

2018. 05. 17., cs - 08:41

A NÉPEK CSATÁJA RÉSZBEN IGAZOLHATÓ BIZONYSÁGOT TUDÓSÍT A KÖNYV ATTILA KIRÁLY BUDA ÉPÍTÉSÉNÉL A MAI NAPIG MEGTALÁLHATÓ 4X6 ELRENDEZÉSBEN, AMI IGAZOLJA, HOGY HOL VOLT BUDA VÁRRA. 1907 BEN AZ UTOLSÓ RÉGÉSZ, AKI OTT KUTATOTT TALÁLT EGY 4X6 ELRENDEZÉSŰ OSZLOPCSARNOK ALAPOT, AMIT ABBAN AZ IDŐBEN NEM VOLT PUBLIKUS, MERT ÉPPEN ÓBUDÁN AKARTÁK ÁRPÁD FEJEDELEM SÍRJÁNAK MEGTALÁLÁSÁT ÜNNEPELNI.

RÉDECSI FERENC (nem ellenőrzött)

2018. 05. 17., cs - 21:52

VOLT NINCS MINT A MESÉBE. KIHALÓT RÓLA AZT EGY KEZEMEN MEGTUDOM SZÁMOLNI, MERT MI A MARGIT ÉS CSEPEL-SZIGET ISMERÉSÉVEL KEZDTÜK ÉLETÜNK ÉS SOKAN ÍGY IS FEJEZIK BE. BUDA VISSZAFOGLALÁSA IDEJÉN BÉL MÁTYÁS ÍRT A HARCOKRÓL ÉS EBBEN ÍRTA, HOGY A SEBESÜLTEKET A SZENT ERZSÉBET-SZIGETRE VITTÉK ÉS A LOVAKAT A MARGIT-SZIGET DÚS FŰVEL ELTERÜLŐ BELTERÜLETÉN VERTÉK KI LEGELNI. A CSATA EGÉSZ IDEJÉN ERRŐL A KÉT SZIGETRŐL EMLÉKEZIK MEG, MÍG A GYŐZTES CSATA UTÁN A HABSBURG HÁZ OKOSAI BELEJAVÍTOTTAK BÉL MÁTYÁS JEGYZETÉBE ÉS KÉPBE KERÜLT CSEPEL-SZIGET NEVE, AMI ADDIG A CSATA FOLYAMÁN EGYSZER SE SZEREPELT. SZENT ERZSÉBET EL A CSEPEL-SZIGET BE KERÜLT A KÉPBE ÉS A MARGIT-SZIGET SE AZ EREDETI HELYÉN LETT AZUTÁN EMLÍTVE HANEM A ERZSÉBET-SZIGETEN TÖLTÖTTE EL ÚJ HELYÉT, MÍG A CSEPEL MEG AZ Ő HELYÉT FOGLALTA EL. A TÖRÖK IDŐKBŐL VAN TÉRKÉP ERRŐL, DE BUDA VISSZAFOGLALÁSA UTÁN CSAK HABSBURG IDŐSZÁMÍTÁS ÉS TÉRKÉPEKBŐL TUDJUK AZ "IGAZAT". A CSEPEL-SZIGETRŐL A RÉGI BUDA IDEJÉBŐL VAN ÍRÁS, AMI BUDA MELLETTINEK MONDJA, DE AZ A BUDA NEM, EZ A BUDA. ii. BÉLA FELESÉGÉNEK ILONA ASSZONYNAK A BUDA MELLETTI CSEPEL-SZIGETEN KOLOSTORT ÉPÍTETT Ó-HITŰ RÁCOKNAK ÁBRAHÁM NÉVEN, KIRÁLYI KÖLTSÉGEN. NA EZT A ÁBRAHÁM KOLOSTORT A MAI NAPIG HIÁBA KERESTÉK A MOSTANI CSEPEL-SZIGETEN HA OTT NEM ÉPÜLHETETT FEL. CSEPEL-SZIGET ÉPPEN MOSTANÁBAN ÜNNEPELTE 300 ÉVES ÉVFORDULÓJÁT, DE HOVA LETT 700 ÉV?

Új hozzászólás