„Égesd a Bibliát!”... és a bárányok hallgatnak…

Stoffán György küldte be 2018. 09. 03., h - 23:19 időpontban

Egyetemeinken is beindult az az aknamunka, amelynek veszélyeit még a jobboldali, nemzeti újságírás anglomán, gyakornoknak sem alkalmas, médiaszakot végzett, a magyar nyelvet helytelenül használó „schreiberei” sem veszik észre. Pedig ez nagyobb veszély, mint bárki gondolná mai szennyezett és egyre süllyedő erkölcsű korunkban.

Szajkózzuk, ha kell, ha nem a keresztény értékek védelmét, de sem az állam, sem az egyházak nem szólnak egyetlen szót sem az egyetemi plakátok miatt. És ez nagyobb bűn a jövő Magyarországát tekintve, mint maguk a plakátok. Ugyanis „a hallgatás beleegyezés” – mondják igen régen a bölcsek. És ez a cinkos hallgatás súlyos következményekkel jár, pont azért, mert az egyetemi ifjúságot, azaz, az ország következő generációját, vezetőit, tanárait, diplomatáit mérgezi.

Nem beszélve arról a kettős mércéről, ami ebben a plakátolással kapcsolatos hallgatásban rejlik. Ha ugyanis más vallásokat ér hasonló atrocitás, akkor pont a kereszténységet gyalázó, annak kiirtására, Szent Könyvének égetésére felszólítók háborodnának fel a legjobban, s a világsajtó tele volna a magyar fasizmus újabb megnyilvánulásával.

Miért is háborodtam fel tehát a kereszténységet aljas módon említő és a Biblia égetésére felszólító LMBT-s plakátokon? Mert nincs ebben az országban egyetlen ügyész, aki hivatalból alkalmazva a Btk. 332.§-át  -

"Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy

c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." - ,

nyomozást indítana a már-már naponta megjelenő plakátok írói, kiragasztói ellen. Nincs kormánytag, aki kellő határozottsággal kérné ennek e folyamat csírájában való elfojtását, s nem zeng a témától a nemzeti sajtó sem. Mintha magunk sem értenénk miről és miért van szó!

Magyarországon efféle keresztényellenesség nem megengedhető. Ahogyan az antiszemitizmussal szemben nincs tolerancia, úgy egyetlen más vallással szemben sem lehetne. Hol van ilyenkor a KDNP, hol a Magyar Református Egyház vezetése, a Magyar Katolikus Püspöki Kar erélyes felszólalása, de legalább olyan jelzésértékű fellépése, mint amikor egy más(ik) vallású papot sértett meg egy járókelő, fülébe suttogva a véleményét? És hol vannak az egyetemi lelkészek, az olyan kaliberűek, mint volt a néhai vitéz páter Szabó Szerén ferences egyetemi lelkész?

A magyar keresztény társadalmat is meg kell védenie valakinek, s erre a törvény ereje is rendelkezésre áll. Igaz, ma úgy tűnik, hogy a lélek kész, de a test erőtlen e kérdésben. Van ugyanis törvény, de nincs végrehajtó hatalom, nincs jogállamiság, nincs… csak keresztényüldözés van, csak keresztényellenesség van, és minden hivatalos szerv és hivatal csak mély hallgatásával „tüntet”.

Mint magyar katolikus újságíró tiltakozom ez ellen a hallgatás ellen, mert ebben a hallgatásban a keresztény értékek, a keresztény jövő és a keresztény jelen véres fenyegetettségben van a keresztény Magyarországon, amelynek Alaptörvénye Isten nevével kezdődik… de minek?

Várom és elvárom, hogy az elkövetkező napokban a magyar egyetemi fiatalságot súlyosan veszélyeztető, és a magyar keresztény társadalmat félelemmel eltöltő plakátolás ügyében a keresztény magyar kormány megtegye a keresztény társadalom védelmében a kellő jogi és egyéb intézkedéseket.

Mert „nem elég kereszténynek látszani, annak is kell lenni!”

 

Stoffán György  

Hozzászólások

Steve Juhász (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 04:23

Gondolom ,hogy mindazok, kik e cikket elolvasták, 100 %-san egyet értenek írójával ! Teljesen érthetetlen és egyáltalán hogy létezik , hogy Magyarországon a keresztény ellenesség megengedett , az antiszemitizmussal szemben pedig egyáltalán nincs semmiféle tolarencia !

Varga Gábor Vilmos (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 08:12

Stoffán György Katolikus újságíró drámai hangon hívja fel a köz figyelmét, arra a több helyen előforduló keresztény gyalázások folyamatára s az egyetemeken előforduló plakáton történő gyalázkodásra. Ha a felelősök nem veszik ezt észre, vagy pedig nem kívánják észre venni, a szükséges intézkedések nem történnek meg, egy öngyilkos kúltúrális jelenség sorozatnak lehetünk tanúi.

kiss.berenyi@f… (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 12:45

Stoffán Györgynek tökéletesen igaza van.Ez csaknem nyilt keresztényüldözés.Amellett,hogy Magukat nyiltan kommunistána minősitők-civil szervezetnek álcázva elmebeteg kommunista milliós tüntetésekre toboroznak.Egy tömeggyilkos ideológia nevében.

tomanicza csaba (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 13:33

Csatlakozom Stoffán Gy.-höz,mert alattomos,sunyi és nagyon ártalmas a jövőre nézve ezen mesterkedés.Ezt jól megszervezve,pénzeli,támogatja valamiféle szerveződés,ezt ki kell vizsgálnia a nyomozó szerveknek!-Továbbá érdekelne,miféle Rektorok és vezetők vannak a magyar egyetemek élén,akik engedik ezt,meg pl..A Corvinuson Lukács szobrát?!

Várkövi László (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 15:53

EGYETÉRTEK !!!!!!! Kíváncsian VÁROM a reagálásokat !!!

SALFAI ERZSÉBET (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 15:53

Evangélium szerint kell élnünk, és cselekednünk! Ez mindannyiunk küldetése. Köszönöm, hogy olvashattam írását.

Névtelen (nem ellenőrzött)

2018. 09. 04., k - 16:15

Nem csak támogatom a kemény fellépést, de határozottan követelem !! Sőt ! Indítson az ügyészség vádeljárást az egyértelmű törvényszegés miatt !!!!

Kriveczky Antónia (nem ellenőrzött)

2018. 09. 09., v - 12:08

Kérem azokat, akik ezen a plakáton felháborodnak, hogy olvassák el a plakát mellékleteként feltüntetett bejegyzés egészét. Ebben rejlik az üzenet. Igen tanulságos, vegyék a fáradságot és olvassák el! Ne csak a kezdő mondatot, de a küldő teljes üzenetét! Igy érthető.

Caelest (nem ellenőrzött)

2018. 09. 17., h - 19:53

Ez nem mas mint nyílt tamadas a kereszténység ellen. Hol van ilyen kor a jogallamisag? Hol vannak az igaz keresztenyek a papsag a lelkészek a hivek ezt csak úgy hadjuk? Halló Kereszteny egyhaz, gyülekezetek, ÉBRESZTŐ!!!!!! Csapjunk már oda a Sátánnak és démon hordáinak!? IMADKOZZATOK!!! És hasznaljatok Isten Igejet fegyverul!!!

Új hozzászólás