Főszerkesztői beköszöntő

Stoffán György küldte be 2018. 09. 11., k - 21:07 időpontban

Köszönettel vettem a londoni székhelyű LAPHON Ltd. vezetőségének döntését, amelyben bizalmukról biztosítanak, és a mai naptól a Hungary First weboldal főszerkesztői státuszával megtiszteltek.

A Hungary First eddig is a magyar nemzet másutt nem, vagy alig említett problémáival, örömeivel, feledésre ítélt történelmi eseményeivel és nemzetünk kultúrájának gyöngyszemeivel foglalkozott, mert internetes lapunk célja és hivatása a magyar keresztény, és a kereszténység előtti kultúra feltárása, kiegészítse, közzététele.

Így tehát, a főszerkesztőnek nincs sok dolga a lap irányvonalának meghatározásával, ám kiegészíteni mindenképpen szeretném.

Tekintettel a magyar fiatalság szellemi, erkölcsi és identitásbéli problémáira, amelyet a liberális és szocialista szellemiség súlyosan érintett, rombolt generációkon keresztül, ki szeretném építeni a neten a magyar keresztény ifjúság szellemi táborát. Terjeszteni és állandó témaként szerepeltetni kívánom az abortusz elleni harcot, mert nincs legyilkolni való magyar magzat(!), s magyar társadalom sincs magyar gyermekek nélkül, magyar család nélkül. Hiszen egyedül a magyar család biztosította és biztosítja a nemzet megmaradását immár évezredek óta.

A krisztusi tanítás, a történelmi tudat, a Haza iránti elkötelezettség feltámasztása nélkül pedig nincs túl, vagy továbbélés. Korunk pestise, a liberalizmus erkölcsi és gyakorlati pusztulással fenyegeti a világot, s főként az ettől a szennytől bűzölgő Európát.

Nekünk, magyaroknak ebben a környezetben kell „liliomillatú” országot építenünk, ahová nem árad be sem a szenny, sem annak elviselhetetlen szaga akkor sem, ha ezt nem magyar ellenségeink, és a magyarországi hazaárulók így kívánnák.

A Hungary First oldalon nincs gyűlölködés, nincs ellenségeskedés, de ha a magyar és székely nemzetet, annak keresztény, demokratikusan és nagytöbbséggel megválasztott kormányát éri igazságtalanság, támadás, veszély bárhol a Kárpátok gyűrűjében, akkor mi ott leszünk a vártán. A magyar érdeket minden erőnkkel támogatjuk, mint az olyan történelmi hamisítások tisztázását is, amelyekről a hivatalos történészek hallgatnak, vagy maguk is hamisítva adják elő. Mi nem tartjuk ránk nézve kötelezőnek a történelem meghamisítását.

Kérem kedves Olvasóinkat, hogy észrevételeiket közöljék velünk, hiszen egy a cél, és egy a nemzeti érdek.

A szeretet és az összetartás reményében köszöntöm főszerkesztőként is Olvasóinkat, Barátainkat, Keresztény Magyar Testvérünket a határok nélküli Kárpát-hazában és a világ minden táján!

Stoffán György, kinevezett főszerkesztő, HF.

Hozzászólások

Egyetértek és segítek! Sok sikert! Nincs az sehol kőbe vésve, hogy nálunk nem lehet becsületes magyar sajtó. Valóban nincs abortálni való magzat a szép hazában, s amíg a magzatgyilkosság folyik, addig magyar kormány sincs. 

 

 

Új hozzászólás