Magyarrá csak válni lehet, Magyarrá válni a legbátrabb döntés!

HungaryFirst küldte be 2018. 09. 14., p - 05:01 időpontban

…több évtizedes ”kutatás” után kimerem mondani, hogy a ma világában nincsenek Magyarok. Első olvasatra tudom felháborodást kelt mindenkiben egy ilyen kijelentés… Azzal kellett szembesülnöm, hogy ebben az információs mezőben nem lehet Magyarnak születni. Magyarrá csak válni lehet. Magyarrá válni a legbátrabb döntés, mert ezernyi elengedéssel, évezredek mintáinak, világképének, ideológiájának elengedésével lehet, engedve az elHÍVÁSnak.

Magyarnak lenni minőség, védjEGY. Szellemi minőség. Lélek minőség. A jelen uralkodó szellemiség még annak a megértésére sincs kondicionálva, hogy egyáltalán elképzelésünk legyen arról, hogy mi is Magyarnak lenni… nemhogy megérteni. Arról már nem is szólva, hogy Magyarként élni.

Az ÉLet értelme maga az élet. MegÉRTeni az ÉLet értelmét! Az értelem legmagasabb foka a megélés általi felismerés!
De mit is ismerünk fel!?
A bennünk ÉL Ő Isteni szellemet! / ÉLI = Isten / Mikor tudatában vagyunk MAGunk mindénHATóságával. Mikor EGYé válunk ÖRÖK Isteni lényünkkel, Mikor elkezdjük ÉLni örökkéVALÓSÁGUNKA. A teremtő általunk tapasztalja meg teremtését. Általunk válik VALÓsággá!

Azért adott az ”EMBER“-nek szabad akaratot, hogy határtalanságát, mindénségét kiTÉRjessze a végtelen valóságba…. , mindénre kiTERjedően… Csak akkor tudja a fény a sötéttel felvenni a harcot, ha megismeri árnyoldalát.

A Teremtő a fényével teremt. A Teremtő fénylényeket teremtett. Akik ahogy távolodtak el Isteni MAGuktól, úgy szorultak bele az anyagba. Úgy azonosultak az anyaggal / ahogy HŰl ki a TŰZ, úgy válik anyaggá – hamuvá…, mint a fénymadár az Isteni szellem a turul a főnix… aki elÉG és HAMvaiból, HAMuból ÉLed újjá…. / Mikor a Teremtő megteremtette MAGát, MAGát az ÉLetet, fénylényekre osztotta MAGát.

Ezek voltak az ”EMBER“ek a MAG ARok. / miként Özséb LÁTomásában is megjelentek az őrző tüzek és ezeket a fényeket EGYesítette… hívta SZERbe… máglyába – MAGia-ba… /
MAG AR jelentése EMBER, MAG FÉNY, FÉNY MAG…
Ezért maradt fen Őseinknél a Napkultusz.
ÁT ÉGtünk ebbe a valóságba.
A Napkapun érkeztünk, ÁT TRANSZ FORRRRmáltuk MAGunkat.

Bernics Ferenc; magyarno.com

Új hozzászólás