Az EU-szkeptikus, bevándorlásellenes pártok májusban hatalmas előretörésre készülnek

HungaryFirst küldte be 2019. 04. 15., h - 15:06 időpontban

Az EU-szkeptikus, bevándorlásellenes pártok májusban hatalmas előretörésre készülnek a májusi Európa Parlamenti Választásokon a 750 képviselői székért folytatott harcban. - írja az RT News.

Természetesen több európai és nemzetközi tisztviselő máris "kongatja a vészharangokat", hiszen ez szerintük mi másnak lenne a bizonyítéka, mint annak, hogy Oroszország megint beavatkozik a választásokba.

Noha az USA-ban ez a nagyon "gáz" vádaskodás éppen mostanra foszlott végre semmivé a vizsgálat lezárultával, kimondja, hogy nem létezett semmiféle orosz beavatkozás, erre már a globalista, baloldali és centrista erők áthelyezik ugyanezt a Fake Propagandát és összeesküvést Európába.

Már előre magyarázzák bukásukat és a jobboldali, nemzeti és bevándorlásellenes erők előretörését és egyre erősebb szövetségét.....

Mindez történik ráadásul a tragikomédiába torkolló Brexit küszöbén, ahol a kilépést már rég végre kellett volna hajtani, erre Nagy-Britannia még elvileg részt kell vegyen ugyanezen az EP-választáson... Jaj természetesen valószínűleg ugyanezen fejekben a Brexit is Oroszország műve lehet (mi más) , így válik teljessé a globalo-liberális 'agymenés' és teljesen halálra ítélt politika kudarca. Bár nincs ember, aki még elhiszi ezeket és Guy Verhofstat, Judith Sargentini vagy Timmermans egyetlen szavát is, a veszély mégis abban áll, hogy az európai laikus tv-néző polgár fejében el tudja ültetni az oroszellenességet, a keleti fenyegetést vagy a fóbiát. Elég megnézni csak a médiát, mely ugyanezt próbálja programozottan erősíteni.

 

Forrás: rt.com

SBG Buddha - saját vélemény - VilagHelyzete

Új hozzászólás