"A világ legkellemetlenebb vendége volt Assange!"

HungaryFirst küldte be 2019. 04. 15., h - 14:55 időpontban

Tökéletes elrettentő példaként osztom meg a globalista EuroNews híradását, hogyan képesek "karaktergyilkosságként" az általuk ellenségnek tekintett személyeket lejáratni! Ráadásul úgy, hogy az illetőnek esélye sincs védekezni!?

Ezeket a felvételeket az El País spanyol napilap tette közzé az évekig Ecuador londoni nagykövetségén élő Julian Assange-ról: a biztonsági kamerák felvételein az látszik, ahogy a WikiLeaks-alapító alsóneműben gördeszkázik szobájában, egy másik időpontban pedig vendégeket fogad.

El País cikkében a világ legkellemetlenebb vendégének nevezi Assange-t, aki az őt felügyelő biztonsági személyzet és az ecuadori elnök szerint is megpróbálta arra használni a követségen tartózkodást, hogy kémkedjen. Az ecuadori vezetés emiatt döntött úgy, hogy kirakják a követségről az egykori szivárogtatót.

A biztonsági személyzet arról számolt be a napilapnak, hogy Assange többször nyitva hagyta a fürdőszobában a vizet, hogy megnehezítse párbeszédeinek a lehallgatását.

Egyszer lehallgatókészüléket is találtak Assange szobájában, de a nagykövetség személyzetét az is zavarta, hogy a WikiLeaks-alapító rengeteg vendéget fogadott, és sokszor elfoglalta a tárgyalót, hogy ott adjon tévéinterjúkat- a stábokat pedig alsóneműben fogadta. A múlt hét csütörtökön letartóztatott Assange idővel egyre labilisabbá is vált, fizikai állapotával sem törődött, és nem ritkán labdát rugdosott a nagykövetség folyosóin.

Megkérdezem: mégis mi a jó eget csinált volna bárki egy minigarzonba bezárva 7 éven keresztül (a világ legnagyobb titkainak egy részét birtokolva) és hogyan tartotta volna meg épen és egészségesen magát úgy, hogy az utcára sem léphet ki?!

 

 

SBG Buddha; Vilaghelyzete

Új hozzászólás