Gondok vannak Bécsben...

Szőnyi Balázs küldte be 2019. 05. 04., szo - 19:04 időpontban

Honfitársaim itt az idő hogy összefogjunk mert ez nem játék, nagyon nem az! Tény, hogy a migráció mivel jár: párhuzamos társadalmak jönnek létre, no-go zónák alakulnak ki, megnő az erőszak és a terrorizmus veszélye, a folyamat végén az iszlám átveszi az irányítást, a nyugati keresztény életforma pedig végleg eltűnik.

Bécs 10-ik kerülete az a hely, ahol nem párhuzamos társadalom alakult ki, hanem teljes mértékben átvették a hatalmat a bevándorlók. A muszlim bevándorlók saját képükre formálták a kerületet és napszaktól, időjárástól függetlenül mindig meg is töltik az utcákat.

Miközben egyes baloldali lapok azt szajkózzák, hogy mennyire jó is az élet Bécsben, addig a valóság teljesen mást mutat. Késelések, támadások, erőszak...

Egy 2017-es osztrák felmérés szerint a bécsi iskolákban az újonnan beiratkozó muszlim diákok száma meghaladta a keresztényekét. A bűnügyi statisztikai adatok azt mutatják, hogy 2015-től, vagyis a nagy migrációs válságtól nézve folyamatosan emelkedik a bűncselekmények száma Bécsben. Az osztrák főváros egészét nézve minden tizedik erőszakos cselekmény 10.-ik kerületbe történik. Emiatt nem is csoda, hogy az osztrákok közül is egyre többeknek elege van az Európai Unió bevándorláspárti politikájából.

Miközben az osztrák templomok vasárnaponként üresen tátonganak, eközben a mecsetekbe nem férnek be a muszlim hívek a pénteki ima idején. A bécsi példa is jól mutatja, hogy a bevándorlás elképesztő veszélyeket rejt magában és rossz döntésekkel, komplett kerületeket lehet elveszíteni. Saria rendőrséget hoznak létre és a helyi politikával pedig jó viszonyt alakítanak ki, mert választóerőt képviselnek. A helyi politika pedig elnézi azt, hogy ők nem annyira akarnak integrálódni.

Teljesen egyértelmű törekvés, hogy a többnyire muszlim lakosság saját városrészeket akar kialakítani magának, nem akar vegyülni a jelenleg még többségi társadalommal és esze ágában sincs integrálódni. Ausztria és Németország is jóléti állam, azonban a jólét sem tarthat örökké, ha ekkora terhelés alatt áll. A német állam évente 40 milliárd eurót költ a bevándorlók ellátására és integrálására. Egy migráns eltartásához körülbelül 12 német adófizetőre van szükség.

Tehát előbb-utóbb ez a rendszer meg fog roppanni.

Új hozzászólás