Az USA 120.000 katona Közel-Keletre telepítését tervezi Irán elleni demonstrációként és előkészületként?

HungaryFirst küldte be 2019. 05. 14., k - 14:48 időpontban

Az USA 120.000 katona Közel-Keletre telepítését tervezi Irán elleni demonstrációként és előkészületként...

Minden jel ara utal, hogy a washingtoni keményvonalasok és különösen a háborús héják, melyek egyik legjelentősebb tagja John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó, nem tettek le arról az évtizedek óta porondon lévő tervről, hogy Iránt minden erővel háborúba provokálják bele. Hogy mennyire felfokozott a helyzet, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a tegnapi Trump-Orbán sajtótájékoztatón folyamatosan Iránnak címzett fenyegetéseket Donald Trump. Többször is hangoztatta, hogy csak egyetlen rossz lépés kell Irántól és bármi rosszat tesz, olyan válasszal szembesül majd, amiben nem lesz köszönet!

Mindez arra utal, hogy az erőfitogtatás és pozícionálás gőzerővel zajlik. Valószínű, hogy az ebben a pillanatban Szocsiban zajló orosz-amerikai külügyminiszteri találkozón is szóba kerülnek az amerikai keményvonalas tervek...

Bár a jó Isten óvja a világot attól, hogy Iránt megtámadja bárki is, mert abban sokkal inkább nem a perzsáknak, hanem a világnak nem lesz köszönet! Egyetlen bizodalma lehet a józanul gondolkodó békét szerető embereknek, hogy Irán még soha senkit nem támadott meg a törénelemben!

 

Forrás: rt.com

(SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)

A borítókép illusztáció, forrása: Romeo Ranoco/Reuters

Új hozzászólás