Pszichológushoz küldenék a betegesen magyargyűlölő románokat

HungaryFirst küldte be 2019. 06. 10., h - 22:59 időpontban

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom válaszolt Románia jegyzékére, amiben meg lett szólítva a szervezet…

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenéssel olvasta az úgynevezett “Románia” jegyzékét, miszerint még ők vannak felháborodva a mi általunk, a követségük elé szervezett, egyébként teljesen jogszerű, gyorsreagálású tüntetésünk miatt. Illene ismerni a másik ország törvényeit és nem kellene valótlanságokat állítani.

A mozgalmom nem ismeri el “Románia” létét, mivel már számtalanszor bebizonyították, hogy az állami szintű lopáson és a frusztrált soviniszta, titkosszolgálati akciókon kívül nem képesek semmilyen maradandó értéket alkotni és a jogállamiságnak is híján vannak.

Felszólítják “Románia” vezetőit, hogy forduljanak mielőbb pszichológushoz és kezeltessék a beteges magyarellenességüket és a képzelgéseiket, mielőtt rákot kapnának a sok gyűlölködéstől. Jól mutatja, hogy milyen súlyos, már orvosi eset az ő állapotuk, hogy két felragasztott matrica miatt képesek jegyzékek formájában hisztériázni, amiket az ott dolgozó gondnok le is kapart reggel két cujka után (akit egyébként onnan ismer a HVIM, hogy amikor székely zászlóval takarták le a követség tábláját korábban, akkor a bokor mögül sunyi módon könnygázzal fújkálta Őket).

Üzenik nekik, hogy nyugodjanak meg, mert egy ilyen aljas lépés után általában fel szokták gyújtani a követségeket. Mi sem abban gondolkozunk válaszlépésként, hogy matricákat ragasztgatunk a táblájukra… Ezt a matricát csak viccnek szántuk.

Fel a győzelemre!

 

HVIM vezetőség 2019.06.07.

Új hozzászólás