Olaszország felszámolta Európa legnagyobb menekülttáborát!

HungaryFirst küldte be 2019. 07. 10., sze - 16:00 időpontban

Hivatalosan is bezárták a Mineót Szicílián. Európa egyik legnagyobb menekülttábora a csúcsidényben 4000 embernek adott otthont. A bevándorlás megfékezését szorgalmazó Matteo Salvini belügyminiszter, a jobboldali Liga vezetője élőben közvetítette utolsó bejárását a táborban.

A szavakról a tettek mezejére léptünk. Kollégáim nyilván felidézik majd mindazokat a vizsgálatokat, amelyeket az elöljárók a a Mineóhoz köthetően indítottak a nigériai maffia, a drogkereskedelem, a prostitúció és a palagóniai erőszak és gyilkosság ügyében, amit sosem feledhetünk...

– mondta Salvini. Olaszország a fő kapuja az Észak-Afrikából a Földközi-tengeren át Európába tartó migráns-útvonalnak. És persze a torz globalo-liberális EuroNews egy percre sem mulasztja el "lepopulistázni" ezért az olasz kormányt! Bár ha ez az értékrend náluk, akkor szerintem mára minden épeszű ember már igazán 'populista' (VilagHelyzete megj.)

 

Olaszország felszámolta Európa legnagyobb menekülttáborát!

 

Mint hallható: A populista kormány az érkezők számát az utóbbi időben a menekülteket szállító hajók kikötési engedélyének a megtagadásával próbálja csökkenteni. 2016-ban 181 ezer menekült érkezett Olaszországba. Az idén már csak 3000. (Akkor ezek szerint csak hatásos és nagyon is jól működik és követendő példa ez a fajta "populizmus". Nem mellesleg, populizmus = a nép érdekeinek képviselete, a népakarat megvalósulása. Számomra abszolút pozitív fogalommá vált, illetve éppen azzá tették az elmúlt években ugyanezek a globalista erők!

 

SBG Buddha; Vilaghelyzete

Új hozzászólás