A közel-keleti rendszereket megdönteni akaró amerikai háborúk meg sem érték a harcot

HungaryFirst küldte be 2019. 07. 12., p - 12:58 időpontban

A legtöbb amerikai veterán katona szerint a közel-keleti rendszereket megdönteni akaró amerikai háborúk egyáltalán nem érték meg a harcot! - derül ki egy legfrissebb felmérésből.

Közel kétharmaduk úgy gondolja, hogy a háború Irakban egyáltalán nem érte meg, hogy ott harcoljanak, és a veteránok fele ugyanezt gondolja Afganisztánről és Szíriáról is.

Azok a veterán katonák, akik szolgáltak is Irakban vagy Afganisztánban már egyáltalán nem annyira támogatják az egészet, mint azok, akik sosem szolgáltak ezekben a háborúban.

- derül ki a Pew Research Center szerdán publikált kutatásának eredményeiből.

Hogy milyen súlyos következményekkel jártak ezek a felforgató háborúk, sőt az 'arab tavaszként' létrehozott CIA-akció és Gladio - hadművelet, azt mára egyetlen VilagHelyzete-olvasónak sem kell bizonygatni, hiszen több száz cikkből sajnos kiderült pontosan.

De mai napig tartó hatásai, ami az 'iszlám állam' (ISIS) terrorizmusában, a bosszút állni akaró politikai iszlám ideológiában vagy a bevándorlási invázióban ölt testet, nos ezek a súlyos következmények, tervek és hatások még egyáltalán nem értek véget... "Az Új Amerikai Évszázad Projekt 'szinte még csak most kezdődött el...

 

Fordítás: SBG Buddha; VilagHelyzete

Forrás: rt.com

Borítókép: Reuters / Jim Bourg

Új hozzászólás