Bevándorlók fenyegették meg halálosan a svéd újságírót

HungaryFirst küldte be 2019. 08. 01., cs - 05:31 időpontban

Egy bátor svéd újságíró, Joakim Lamotte napról napra durvább fenyegetéseket kap a muszlimoktól, és a szélsőbaloldali liberális aktivistáktól. Lamotte fő témái, amiért annyira gyűlölik: a muszlimok bűnözése, integrációja, a feministák és az LMBTQ lobbi akciói. Facebook oldalának - ahol sokszor élő videóval, írásokkal jelentkezik - jelenleg 200.000 követője van. Cenzúrázatlanul ír és tudosít a dolgokról.

A fenyegetések ügyében többször fordult már a svéd rendőrséghez, de semmi segítséget nem kapott tőlük. Ugyanúgy ahogy Tommy Robinson sem kapott Angliában. A legutolsó fenyegető üzenet amit kapott minden eddiginél durvább volt: "Élve fogom elégetni a lányodat, ha mégegyszer a bevándorlókról mersz írni". 

Az újságíró a következő üzenetet kapta a Messengerére, mely svédül íródott de tele volt nyelvtani hibákkal: "te idióta barom fejbe foglak lőni, tudom hol laksz Goetheburgban, fel fogom égetni a házadat a lányaiddal együtt, a lányod egy k**va, meg fogom őt erőszakolni te rasszista k**ög. ha mégegyszer a bevándorlókról mersz írni élve fogom elégetni a lányodat." 

Lamotte ismét a rendőrséghez fordult, de segítséget nem kapott tőlük. Így most a svéd nyilvánossághoz fordult egy Facebook posztban, melyben a segítségüket kéri, hogy fel tudják kutatni a fenyegető üzenet íróját.

Új hozzászólás