Mi jelenti a valódi fenyegetést?

HungaryFirst küldte be 2019. 08. 12., h - 18:23 időpontban

Mi jelenti a valódi fenyegetést? Érdemes kitekintenünk Amerikára, mert ami ott zajlik, hamarosan itt van nálunk, sőt már ott van Nyugat Európában onnan pedig egy ugrás és máris halljuk a baloldali toposzokat. Az amerikai újságíró Joel Hiliker igen érzékletesen ír arról, hogy a baloldali újságírók és politikusok szerint mi jelent fenyegetést a világra? Miről folyik szó? Ebben ismerős dolgok vannak, mint a fehér felsőbbrendűség, fehér nacionalizmus, a gyilkos férfi maszkulinitás, rasszizmus, LMBTQ jogok iránti intolerancia.

Fehér nacionalizmus

A két közelmúltbeli amerikai sorozatgyilkosság kapcsán azt írják az amerikai újságok, hogy fenyegetés alatt áll a világ. De mi jelenti a fenyegetést? A baloldali cikkekben az érdekes az, hogy milyen következtetésekre jutottak, mi az oka a sorozatgyilkosságoknak? Egyrészt a fegyvertartás kontrolálásának hiánya. Másrészt és itt kell megkapaszkodnunk, mert azt tudták leírni, hogy a „fehér nacionalizmus”, amivel az amerikai elnököt vádolják. A New York Times vezércikke Trumpot okolja, aki megszólalásaiban a „fehér nacionalizmust” táplálja. A Washington Post hibáztatja Donald Trump elnököt ismét a „nyelve” miatt, amit a migránsokról mond. Nem ismerős? Mindennek oka itthon a baloldaliak szerint Orbán Viktor, aki populista, nacionalista, rasszista, és gyűlöletet kelt.

A korábbi demokrata elnök Barack Obama is úgy azonosítja a problémát, mint „fegyvertartási törvény”, „rasszista ideológiák”, „fehér felsőbbrendűség”, ami a félelem és gyűlölet légkörét teremti meg. Hogyha hiszünk az újságoknak, akkor nagy fenyegetést látunk Amerikában, ami a fehér nacionalizmusból ered, konkrétan Trump elnöktől. Mi is, ha hinnénk a hazai baloldali sajtónak, akkor Magyarország nagy bajban van, rossz úton jár, gyűlölet kampány folyik, az autokratikus, antidemokratikus, nacionalista, rasszista miniszterelnöknek köszönhetően. Sajnos, Nyugat, és az EU ezt már megette, elhitte és mindez csak a baloldali újságíróknak és politikusoknak köszönhető. Minden baj forrása az EU-val, ebből a hazug lyukból fúj, aminek aztán az ország látja a kárát.

Baloldali amerikai zsurnaliszták és politikusok használják a sajátos fenyegetés beállítás hazug toposzait, nemcsak egy rossz logika mentén, de hamis tények alapján. (csakúgy, mint nálunk). Amerikában a 21 éves El Paso tömeggyilkos nem konzervatív és még csak nem is Trump hívő. A spanyol emigránsok népes csoportjából való, akik az USA-ban valóban fenyegetést jelentenek és nem azért mert fajilag alacsonyrendűek, hanem mert számuk veszélyezteti az ingyenes egyetemes egészségügyi ellátást, az általános alapjövedelmet, és a környezetet –írja Joel Hiliker.

A baloldali újságírók és politikusok azt erősítgetik, mintha a tömeges lövöldözésnek és gyűlöletnek véget vetne, ha az elnök abbahagyná a „fehér nacionalizmus”, a „fehér felsőbbrendűség” fölényének ösztönzését. Minden tömeglövöldözés tragikus és gyakorisága növekszik. Bár 1989-2014-ig a tömeggyilkosságok a lövöldözések 0,13%-át teszik ki. Nem 13%, nem 1,3 % hanem 0,13%. A rendőrség szerint minden évben 33 000 fegyveres gyilkosság történik az USA-ban. De ennek 1/3-a, amikor feketék ölnek meg feketéket, és 2/3-a pedig öngyilkosság. Matematikailag ezek jelentik a fenyegetettséget. De a baloldali újságírók csak a fehér nacionalizmusról beszélnek.

Rasszizmus

Miközben az illegális bevándorlás jelenti a másik valódi fenyegetést, baloldalról csak a nacionalizmus és rasszizmus vádak hangzanak el. Jelentések szólnak arról, hogy az illegális bevándorlók között sok a bűnöző, a terrorista, nem beszélve a drogosok nagy számáról. Több millió kétségbeesett ember elárasztja az országot, ez szétzilálja a gazdaságot. Az is lehetetlen hogy ne változtassák meg a társadalmat, ha a demokratáknak sikerül nekik szavazati jogot adni. Ez valóban komoly fenyegetés, véli az amerikai újságíró. De ha ezt megemlíted, a liberálisok azt mondják, rasszista és nacionalista vagy. Ha megakarod változtatni a migrációs törvényt, te vagy a fenyegetés. Holott nem a fehér nacionalisták, hanem a „nyitott határok” jelentik a fenyegetést. A baloldaliak hisztérikusan sikoltoznak a rasszizmusról és újabb Holocaust veszélyről és ragaszkodnak ahhoz, hogy nem dokumentált menedékkérőknek általános egészségügyi ellátást kínáljanak Amerikában.

Láthatjuk, hogy itthon ugyanaz a helyzet a kormány migrációs politikája miatt a baloldal rasszizmust, és nacionalizmust kiált. Nyomatékul még melléteszik az antidemokratikus rezsim jelzőt, ami teljesen légből kapott.

Miről folyik az amerikai nemzeti beszélgetés? Legfontosabb témái a fehér nacionalizmus, a „mérgező maszkulinitás”(ha férfias tulajdonságaid vannak), Napirenden van a széndioxid kibocsátás (ezért ne szülj gyereket), a konföderációs szobordöntögetés (a múlt eltörlése vagy a történelem eltüntetése) az abortusz-viták, az abortusz kiterjesztése máshol eltörlése, az LMBTQ jogok iránti intolerancia, félrevezetések, amikor egy férfi azt mondja, hogy nő (sporteredmények hamissága)

Azt mondhatjuk ezek a témák nálunk már az ajtóban állnak. Meddig tudunk ellenállni a liberális erőszakos előrenyomulásnak? Meddig tudunk ellenállni az EU-s vádaknak és követeléseknek? Meddig tartható a nemzeti és keresztény elv? Amikor a nemzetit nacionalistának, a keresztényt homofóbnak (csak férfi és nő házassága) máskor fasisztának mondják.

Antiszemitizmus

Miközben baloldalon újabb Holocaustról beszélnek a nyitott határok elutasítása kapcsán, dúl a valódi fasizmus, a zsidó üldözés, amire rásegítenek a beözönlő muszlim migránsok, mert nekik a zsidó az ősellenség. Hollandia főrabbija, Binyomin Jakobs aggódik a fokozódó zsidóellenesség miatt. Egy belga baloldali lap a De Morgen(reggel) obszcén antiszemita cikket közölt, ami tagadja, hogy Izrael földje az ígéret földje lenne, és támadja nyíltan a zsidók külsejét, ami évszázadokon keresztül gúnyrajzokon szerepelt. De a rabbi azt is elmondta, hogy az ENSZ ugyancsak állandóan támadja Izraelt. Azt a nevetséges állítást fogalmazta meg, hogy „Izrael az oka a palesztin nők elleni diszkriminációnak”. És itt emlékezzünk arra, hogy a Sargentini jelentésben Magyarországon antiszemitizmus van, vádként hangzott el a kormánnyal szemben. Ezt a nyilvánvaló hazugságot is a baloldali újságírók és politikusok terjesztik, ahogy azt is, hogy a demokrácia fenyegetve van nálunk.

Meddig tudunk létezni a baloldali Fake News árnya alatt? Amit itt kitalálnak minden valóságos alap nélkül, másnap ott van a nyugati lapokban, tényként közölve. Ez jelenti a valódi fenyegetést.

 

Pók Katalin

Új hozzászólás