Egri Viktor a bevándorlás mellett tesz hitet

HungaryFirst küldte be 2019. 09. 08., v - 14:13 időpontban

Aki még nem hallott volna Egri Viktorról, egy balliberális sportújságíróról van szó, aki gyakorta nyilvánul meg közéleti témákban, annak idején a Simicska-féle Hír TV Szabadfogás című műsorában is többször feltűnt Csintalan Sándorék társaságában - írja a fiatalemberről a Vadhajtások.

Egri ezúttal a Facebookon osztotta meg „magvas” gondolatmenetét, melynek lényege, hogy a magyar kormánynak nem arra kellene koncentrálnia, hogy megállítsa a népességfogyást, hanem a Föld túlnépesedett régióiból elvándorolt migránsokat kellene befogadnia – mindezt természetesen ökológia szempontoktól vezérelve.

De ha a fogyó társadalmak fenntartására, sőt, ha lehet, növelésére és nem a befogadásra törekszenek, miközben máshol esély sincs a népességnövekedés megállítására, a föld nem fogja tovább bírni.

– tesz hitet a bevándorlás mellett Egri Viktor.

Amikor a miniszterelnök kijelenti, hogy "esztelen zöld gondolat, hogy a bolygó jobban jár, ha kevesebb a gyerek", ugyanazt a tudománytagadást folytatja, mint Bolsonaro, amikor hamisnak nyilvánította a műholdas kutatást, amely szerint pusztul az Amazonas. Kell-e mondani, hogy a gyerekeket mennyivel jobban szeretjük, mint az égő fákat? Ezt bizonyítja, hogy a kormánypárti politikusok is előbbiekkel kampányolnak, és nem az erdőtüzet ölelgetik.

- olvasható 

 

Egri Viktor sportújságírónak kifejezetten tehetséges, jó suszter módjára maradhatna a kaptafánál.

 

Új hozzászólás