Mi Hazánk: "drogtesztet a politikusoknak!"

Kovácsi Sándor küldte be 2019. 10. 22., k - 15:13 időpontban

A meglepetés erejére alapozó, szúrópróbaszerű drogtesztet vezetne be a parlamenti képviselőknek, kormánytagoknak és polgármestereknek a Mi Hazánk Mozgalom, mondván, tiszta tudatra van szükség a tiszta közélethez.

Keddi budapesti sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő elmondta: még a nap folyamán eljuttatják Kövér László házelnökhöz az erről szóló kezdeményezésüket. Szerinte beszédes lesz, hogy a javaslat mellé áll-e az Országgyűlés elnöke, ahogy az is fél beismerés, ha egy képviselő a mentelmi jog mögé bújva kerüli ki a vizsgálatot. Az önkormányzati kampányban megjelent ügyekre utalva „kokainkormányról” és „kokainbaloldalról” beszélt az ellenzéki politikus, aki azt hangsúlyozta: komoly jellemhibára utal a kábítószer-élvezet, és felveti a kérdést, hogy az adott közszereplő ellen tud-e állni más csábításnak, például a korrupcióénak.

Apáti István a sajtótájékoztatón felmutatta a közlése szerint friss, hat fontos kábítószer-komponens esetében is negatív drogtesztjét.

 

MTI nyomán

Új hozzászólás