A Mi Hazánk Mozgalom sem Erdogan Törökországát, sem a szélsőbaloldali kurdokat nem támogatja

Kovácsi Sándor küldte be 2019. 11. 05., k - 07:03 időpontban

A Mi Hazánk Mozgalom sem Erdogan Törökországát, sem a szélsőbaloldali kurdokat nem támogatja, Magyarországnak semmi keresnivalója a szíriai konfliktusban. Ez nem a menekültekről szól – hívja fel a figyelmet a Mi Hazánk Mozgalom.

Erdogan török elnök korábban megfogalmazott szavai szerint, a “mecsetek a mi laktanyáink, a hívek a katonáink”. Törökország jelenlegi katonai akciója a sok évszázada megszokott, népirtásoktól sem mentes muszlim vallási és török nacionalista hódító politika része, amelyet Magyarország – saját 150 éves tapasztalatainknak is köszönhetően – sohasem támogathat. A másik oldalon pedig a kommunista, szélsőbaloldali és liberális kurdok állnak izraeli segítséggel a háttérben. Ezt mi, magyarok szintén nem támogathatjuk. Ez nem a mi háborúnk. Európának a saját határait kell katonai és rendőri erőkkel megvédenie a bevándorlástól és minden külső inváziótól!

– fogalmaz közleményében a Mi Hazánk.

A párt arra kér minden magyart, hogy ne tüntessen együtt szélsőbaloldali felforgatókkal, de ne is üdvözölje a hazánkba látogató török elnököt. Maradjunk ezúttal is a harmadik úton, a magyarok útján – írják.

Új hozzászólás