A kereszténygyűlölő szolnoki vezetés az erdélyi magyarokat alázta

Wertheim László küldte be 2019. 12. 22., v - 06:35 időpontban

Miután a szolnoki önkormányzati képviselő-testületben többségbe került a gyurcsányistáktól a jobbikosokig terjedő balliberális koalíció, az egyik legfontosabb döntésük az volt, hogy kinevezték a Szolnok TV élére a keresztényellenes, balliberális érzelmű Tóth Józsefet, aki nem sokkal ezután minden előzetes egyeztetés nélkül megszüntette a Napi Üzenet című ökumenikus vallási műsort.

A helyi keresztény-konzervatív közösség megdöbbent a brutális, kommunista időket idéző vallásellenes cenzúrán. Noha a balliberális koalíció jóvoltából a Szolnok TV Zrt. felügyelőbizottságának elnöki székébe került a korábban katolikus értékekről papoló dr. Szotyori-Lázár Zoltán, volt városi Jobbik elnök, ő most semmit sem tett annak érdekékében, hogy a keresztény műsor megmaradjon. Nem mellesleg Szotyori-Lázár Vona Gábor bukott Jobbik-elnök keresztfia, aki a múltban vállalhatatlan stílusban alázta az erdélyi magyarokat.

Szó szerint ezt mondta:

Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt. (...) Kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani – hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság...

Új hozzászólás