Kocsis Mátét országgyűlési seggnyalónak nevezte Nagy Ervin

Szőnyi Balázs küldte be 2019. 12. 22., v - 09:20 időpontban

Félnótás országgyűlési seggnyalónak nevezte Kocsis Mátét Nagy Ervin színész az RTL Klubnak adott interjújában. Különös ez a trágárság, hiszen ez a Nagyar Ervin kapott állami támogatásból főszerepet a hatalmas sikert aratott Kincsem című filmben. A Kincsem, ami minden idők legnagyobb költségvetésű magyar filmje, 3 milliárdból készült. Ennyi költségvetésből jutott azért pármilla Nagy Ervinnek is. Nem is kevés - írta a mindenszo.hu.

Nem kell természetesen hálálkodni, nem erről van szó, csupán arról, hogy nem kéne úgy viselkedni, mint az Oscar díjat nyert Saul fia főszereplője, Röhrig Géza, aki a Kossuth-díj átvétele után 2016-ban, a díjjal a kezében, aznap elment tüntetni a kormány ellen. De Nagy Ervin mégis ezt csinálja. Egyébként a Hídemberben is játszott Nagy, ott is tisztességes gázsival.

Természetesen a Katona József színház (itt dolgozik Nagy Ervin) is jól ki van tömve állami pénzzel. Itt egy kis összehasonlítás a legutóbbi támogatásokról:

  • Új Színház 105 millió forint

  • Örkény Színház 215 millió forint

  • Bábszínház 143 millió forint

  • Kolibri Gyermekszínház 62 millió forint

  • Radnóti Színház 110 millió forint

  • Katona József Színház 320 millió forint

Kedves Nagy Ervin! Nem a kormányt kéne tehát baszogatni, aki Neked munkát ad, nem is hálálkodni kéne, elég, ha csak befogod azt az aljas pofádat - írta a mindenszo.hu, teljesen jogosan.

Új hozzászólás