Az egykori megélhetési bűnözők ma már kénytelenek dolgozni

Kovácsi Sándor küldte be 2020. 01. 10., p - 16:43 időpontban

A baloldali kormányok idejében rekordméretűre nőtt a munkanélküliség, 2010-ben a munkaképes lakosság 11,8% nem dolgozott. A baloldali kormány teljes inkompetenciája, külföldi és magánérdekek szolgálata, a bűnözés legalizálása, az alanyi jogon járó családtámogatások és még sok egyéb rossz kormányzati döntés vezetett oda, hogy a társadalom egyes rétegei pusztán abból megéltek, hogy az anyagi helyzetüknek nem megfelelő számú, gyakran 8-10 gyermeket vállaltak. Az értük alanyi jogon járó pénzt magukra költötték, szeszes italt, drogot vásároltak, nyerőgépekbe dobálták a támogatást, közben dolgozni nem is akartak, mivel nem voltak rákényszerítve. A gyerekek nem jártak iskolába és óvodába, és ezért semmilyen szankció nem járt. Ennek következtében a bűnözés, a bűncselekmények száma és a bűnelkövetők száma is az egekbe szökött, a rendőrség a megszorítások miatt képtelen volt úrrá lenni a helyzeten.

Sokan emlékeznek arra, hogy egy lízingelt járőrautó egy nap alatt csak 50 kilométert mehetett, ezért sok helyszínre a rendőrség ki sem tudott menni. A bűnelkövetőknek ez, meg az un. megélhetési bűnözés legalizálása elegendő bátorságot adott ahhoz, hogy akár fényes nappal, forgalmas helyeken kifosszák a dolgozó és adófizető embereket, lopjanak a boltokban és a biztonsági őrök képébe nevessenek. Bűnözők mindig is lesznek, viszont Magyarországon ma a regisztrált elkövetők és bűncselekmények száma a 2010-es szint közel harmadára csökkent. Az okos családpolitika miatt a kedvezmények ma a befagyasztott családi pótlék mellett adókedvezménykét érvényesíthetőek, ezért az okosabbak belátták, hogy dolgozni jobban megéri, mint fosztogatni. A többiek nagy része a 3 csapás törvény miatt a társadalomtól elszigetelten, börtönben él, ezáltal számukra a további bűnelkövetés lehetősége megszűnt. A gyerekek pedig iskolába meg óvodába járnak, mivel ha nem tennék, a szüleik elesnének a családi pótléktól.

Ma 842.000 emberrel többen dolgoznak Magyarországon, mint 10 éve. A „közmunkásozó” baloldalnak pedig üzenjük, hogy ebből a számból csak 100.000 a közmunkás, és közmunkások a 2010-es adatban is benne vannak. A közmunka program már 150.000 embernek segített beilleszkedni a munka világába. A Fidesz tehát munkát ad és csökkenti a bűnözést, a baloldal pedig anarchiát teremt, és munkahely teremtés helyett bűnözőket szaporít. Mi elutasítjuk és megvetjük a baloldali mentalitást, a baloldali vezetői "készségek" miatt pedig alkalmatlannak tartjuk őket Hazánk képviseletére és irányítására.

Új hozzászólás