Cseh Katalin kiborúlt Orbán beszédét követően...

Kovácsi Sándor küldte be 2020. 01. 10., p - 17:37 időpontban

A miniszterelnök és a propagandagépezete alighanem rettenetesen megijedt: szembe jött velük a valóság. Rádöbbentek, hogy az embereket nem érdeklik az ócska lózungjaik, az uszítás és gyűlöletkeltés, elegük van a szemérmetlen lopásból...

- írta a szokásos szöveget Cseh Katalin közösségi oldalán. 

Ezért megpróbálnak úgy tenni, mintha érdekelné őket a környezetvédelem, a klímaváltozás, a jövő generációk sorsa. Ezt azonban ma már senki nem hiszi el nekik.

- folytatta elmefuttatását az ellenzéki képviselő.

Milyen alapon beszél klímavédelemről az a párt, amelynek egyik fő propagandistája, Bencsik András egy tegnap megjelent cikkében is a zöld mozgalmakat okolja az ausztrál bozóttüzekért, és azt állítja, a lehullott levelek gereblyézésével meg lehetett volna állítani a tüzek terjedését?

- teszibfel a kérdést Cseh, bár utána nem sokat járt a dolgoknak, csak fröcsögi amit rábíztak...

Milyen alapon papol a teremtett környezet védelméről az az Orbán Viktor, akinek jobbkeze, Gulyás Gergely "beteg kislánynak" nevezte Greta Thunberget?

- állítja a képviselő, aki szerint Greta teljesen normális, ezek szerint... 

Milyen alapon hirdet klímastratégiát az a párt, amelynek egyik legtöbbet szereplő képviselője, Hoppál Péter a globális felmelegedés elleni érvként hozta fel, hogy idén már havazott is?

Milyen "klímastratégia" következik azok után, hogy gyakorlatilag törvénybe foglalták a szélerőművek tiltását, hogy Orbán Viktor tavaly még büszkén mesélte, hogy megvétózta a 2050 klímasemlegességet hogy az állam épp egy veszteséges és rettenetesen szennyező szénerőművet vett meg a Mátra lábánál?

- féltékenykedik a képviselő...

Nevetséges, és hiteltelen amit a Fidesz művel. Senkit ne tévesszen meg: a Fidesz nem a klímaváltozásért aggódik, hanem a hatalma elveszítésétől retteg. Joggal.

- írta Cseh Katalin, aki vélhetően még nem hallott a Föld tengelyének mozgásáról sem. Akinek ennyi nem volt elég, az az eredeti, teljes írást ITT olvashatja el.

Új hozzászólás