Kétféle Európa. Mondd, te kit választanál?

Pók Katalin küldte be 2020. 01. 11., szo - 10:39 időpontban

A Momentum vezetője, Fekete- Győr András az ATV-s Egyenes beszédben kifejtette, hogy nekik fontos a nyugati elkötelezettség, és a demokrácia. Ezt a „feudális elnyomó rendszert” akarják leváltani és besorolni Európába, velük azonosulni és együttműködni a legfontosabb feladat. Csakhogy Európa ma kettéosztott, az a Nyugat ahová tartozni szeretne, az istentelen, Istentől és hazától eltávolodott Európa. Liberális demokráciát valósít meg, ami a keresztény nemzeti értékeket semmibe veszi, és egy ateista, globalista személet uralkodik. Nos, ide akar tartozni a Momentum, és húzza magával a fiatalokat, ha kell kiutazik külföldre értük terjeszteni e propagandát, hiszen a tagságának 10 %-a így is Nyugaton él, az itthoniak is ott tanultak, és szívták magukba az idegenszívűséget, az ateizmust, neoliberális eszméket. Európa megosztott, a Nyugat liberális istentelen demokráciát épít, míg Közép-Kelet Európa még őrzi keresztény és nemzeti gyökereit. Vízválasztó az ember hová sorol be, melyik Európát választja. Történelmi gyökereink Közép-Kelet Európához kötnek, ahol a Pew Researche Center nemzetközi kutatása is megállapította, hogy őrzi vallásosságát, nemzeti értékeit és elutasítja a neoliberális értéktelenséget, ami a túlhangsúlyozott egyenlőség nevében, homoszexuális propagandát, gender semlegességet hirdet. Fekete- Győr és csapata ezekhez akar tartozni, mert ezt trendinek gondolja. Sokan bedőltek nekik a legutolsó önkormányzati választáson, még olyanok is, akik elvileg konzervatív értékeket, a normalitást képviselnék, de Orbán fóbiájuk ezt felülírta, és egyébként sincsenek tisztában azzal, hogy ez az ifjú kis csapat mit képvisel.

Azt mondja Fekete- Győr nekik fontos a nyugati elköteleződés és a demokrácia. De milyen demokrácia? Csakis a liberális, ami egy „elferdített jogrendet” tart fent Európában, engedélyezi a homoszexuális házasságot, sok esetben az eutanáziát, a korlátlan abortuszt, a nemváltó műtéteket kicsi kortól, oktatási programjában a szexualizálást, és gender propagandát. Egyre jobban elsikkad a nemzet eszme, helyette a multi-kulti működik, és a migráns áradat beengedésével ezt tartja követendőnek minden európai ország számára. És még Fekete-Győr akar politikai békét! Azt mondja, hogy egy koalíciós kormány lenne jó, ahol valószínűleg együttműködne a Fidesz az MSZP, DK, Jobbik és Momentum. Erre utal a nemzeti minimum felvetésével is, ami ezek között a pártok között lenne, és végre itt lenne a béke. Csakhogy „nekünk szabadság kell”- mondja. Ez elnyomó rendszer számukra, amelyik védi a hagyományos családot és nemzeti érdekeket. Nem kell olyan kormány, mely nem engedélyezi a homoszexuális házasságot, amelyik a nőktől gyerekeket szeretne, mert akkor hová lesz a szabadság? Az individuális szabadságjogok a legfontosabbak, a kisebbségek túlfeszített azonos jogai, ahol egy azonos nemű pár örökbe fogadhat gyereket. A konzervatív keresztény szemlélet azonban azt mondja, hogy a gyereknek apára és anyára van szüksége, hogy egészséges mintát lásson. Akkor itt hol van a nemzeti minimum, hogyan lehetne vajon koalícióban kormányozni, hogyan lehetne politikai béke? Ez két külön világ, az Istentől és törvényeitől eltávolodottaké és a keresztény értékek híveivé. Ebből nem lesz béke, mert lehetetlen.

Olyan nemzeti minimum kell, ahol „nem járatjuk le az ellenfeleinket” - mondja ezt annak a pártnak a vezetője, amelynek tagjai azért járnak Brüsszelbe, hogy lejárassák a kormányt, ellenük minden módon áskálódjanak, megfúrják a kormánytagok EU-ban kapható pozícióit, hogy sürgessék a 7. cikkelyt, a kormány elítélését, sőt az ország megbüntetését pénzbírsággal. És még a riporter emleget fideszes karaktergyilkosságokat, ami miatt nem lehetséges a koalíció. A koalíció egészen más miatt nem lehetséges, a kétféle Európa felfogás az Isten nélküli és az istenes, és a nyilvánvaló hazaárulás miatt, amit elkövetnek Brüsszelben. Vajon ez hogyan lehetne felejthető, még akkor is, ha a Momentum valami csoda folytán megtérne Istenhez és nemzeti érzületet is szerezne. Ez utóbbi esetekben a pártnak már semmi eszméje nem lenne, ami eddig odahúzta őket Nyugathoz.

Hogyan lehetne politikai béke, amikor a „politikai bűnösöknek felelősségre vonást” helyez kilátásba, győzelmük esetén. Milyen politikai bűnök? A szocialista rendszer bűntette azokat, akik nem követték a foxi-maxi tanokat, most aki a liberális ideológiát nem követi az a bűnös? Vagy a gazdasági bűncselekményekre gondol, azoknak meg ott van a bírósági felelősségre vonás, aki valóban korrumpál, csal, lop, az most sem úszhatja meg. Persze Gyurcsányt sohasem sikerült felelősségre vonni, így ez tényleg egy „következmények nélküli ország”.

Ez a rendszer nem tarható fenn, szabadság kell, ez egy elnyomó rendszer. Ki nyom el kit? Tényleg, kinek a kulturális diktatúrája? Olvashattuk részletesen milyen módon uralkodik még mindig a baloldal a kultúrán állami pénzből, ami pedig kulcskérdés. Akkor hol a „feudális, elnyomó rendszer”?- ahogy fogalmaz a pártvezér. ÚJ XXI. századi európai rendszer kell, ezt az elnyomót meg le kell váltani-hajtogatja. Csakhogy éppen a liberális diktatúrát kell már leváltani itthon és Európában egyaránt, mert különben ránk omlik egész Európa.

Bátorság nem a liberális demokrácia felvállalásához kell, hanem a liberális diktatúra lebontásához a nemzeti és keresztény értékek támogatásához.

Magyarország nagyon bátor, mert szinte egyedüliként küzd Európában, ebben a liberális tengerben.

Momentumos fiúk és lányok, hátrább az agarakkal, a ti időtök lassan lejár. Túl régen uralkodik Európában a liberalizmus, és mai elfajzott formájában a romlás lefelé köröző spirálját mutatja. Az összeomlás elkerülhetetlen. Ez az állapot hasonló a késő Róma válságához, ezt a folyamatot Európa megszállása az iszlamizáció segíti.

 

Pók Katalin

Új hozzászólás