Ezekkel mindig történik valami...

Szőnyi József küldte be 2020. 02. 14., p - 19:34 időpontban

Ezekkel mindig történik valami....

Vagy nem. 2007 - ben a Rendőrpalotát lőtték "szitává", azóta sem tudni, kik (sejtéseink vannak...), majd központi irodájuk lobbant lángra, ahol "megsemmisült" jó néhány fontos dokumentum, amire a Számvevőszék lett volna kíváncsi - abban a helyiségben, ahol a bútorok még csak meg sem pörkölődtek, a falak hófehérek - ...(fotók bizonyítják), most pedig "belőttek a DK újbudai irodájának üvegén"

Ehhez képest: "A helyszíni szemle során a rendőrök az irodában találtak egy-egy 0,8 centiméter átmérőjű csapágygolyót, melyeket nem lőfegyverből lőttek ki." E szerint max. csumega (csúzli) lehetett a gyilkos fegyver, amivel természetesen Fideszes rohamosztagosok hajtották végre a gerilla akciót! Ennek megfelelően össze is trombitáltak a szerencsétlenek egy sajtótájékoztatót "Rálőttek a DK újbudai irodájára - Meg kell állítanunk a Fidesz gyűlöletpolitikáját!" címmel...

Ezek betegek! Két csúzligolyóról egy laza gondolattársítással máris ott vagyunk a Fidesz gyűlöletpolitikájánál...

Bár, ha belegondolunk, lehet benne valami: tegnap délután Varga Judit igazságügyi miniszter asszony a Fidesz balatoni frakció ülésére menvén tettestársával Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszonnyal vett egy merész kanyart és szolgálati A8 - asukkal az iroda elé kanyarodván az ablakot lehúzva szolgálati tejgumis csúzlijukkal össztüzet zúdítottak a gaz DK - s irodára! Ez történt Ferenc testvér szektájával, már megint!

 

Szőnyi József

Új hozzászólás