George Floyd története kicsit másként…

Szőnyi József írta 2020. 06. 01., h - 21:42 időpontban

Mára már mindenki az egész világon ismeri a történet minden részletét, amely a mainstream médiákon keresztül került tálalásra (gonosz fehér rendőr megölte/megfojtotta a színes bőrű gyanúsítottat...stb.)

Nem haszontalan azonban kibontani a történet apró, ámde annál lényegesebb részleteit:

George Floyd már évek óta szívbajban szenvedő ember volt. Már az előállítása közben is panaszkodott légszomjra és szívtünetekre. A rendőrök még mielőtt bármi történt volna, mentőt hívtak panaszai miatt Floydhoz. 

Ezt követően, miután elkísérték az üzlethez, ahol hamis pénzzel próbált előzőleg fizetni, ellenállt, nem működött együtt, ezért történt a kétségtelenül durva rendőri akció, miközben továbbra is légszomjra panaszkodott.

A mentő megérkezésekor azonnal beemelték az autóba.

A halál a mentőautóban állt be, tehát nem lehetett fulladás az oka, mert akkor már az intézkedés közben elhunyt volna. 

Tehát nem közvetlenül a rendőr ölte meg, legfeljebb közvetve elősegíthette a szomorú végkifejletet.

És a legfontosabb: Két napra rá a kórbonctan szakember jelentése szerint George Floyd NEM FULLADT MEG, hanem a már évek óta szívbajban szenvedő ember egy szívroham áldozata lett.  Ennyi a történet mindeddig ki nem bontott, ámde döntő fontosságú részletekkel kiegészítve.

Iskolapélda arra, hogyan kell, lehet egy polgárháborús helyzetet előállítani elnökválasztási időszakban, ha nem nekünk - mármint nekik - áll a zászló:

Minden hivatalos vizsgálatot és szakértői véleményt megelőzően, jól vágott és érzelmileg sokkoló videókkal alátámasztva az összes liberális médiában - CNN és az összes többi - telekürtölöm, teleordítom a világot az érdekeimnek megfelelő   leírásával az eseményeknek, pontosan tudva, milyen hatást érek el ezzel. Azonnal mozgósítok arra kiképzett szervezeteket, csapatokat - (Soros brigádjai, mint a "Black Lives Matter" ("Fekete Életek Számítanak") és természetesen az Antifák anarchista horda) - nem szükséges nagy létszám, elég egy kisebb csapat, majd magával rántja a balhéra mindig vevő anarchista tömegeket és elindul a lavina, mely rövid idő alatt kezelhetetlenül önhergelő módon elkezdi a pusztítást, a társadalom lebontását,s ez néhány nap alatt odáig fejlődik, hogy védelmi bunkerba kényszeríti az elnököt is, akit nagyon nem szereznénk újra  pozícióban látni. Közben megy a polgárháborús forgatókönyv minden látványtechnikai eleme - fosztogatás, gyújtogatás, újabb halálos áldozatok.... - mi több kell, hogy az elnök kutyaszorítóba kerüljön és csökkenjen a népszerűsége?

Briliáns levezénylés: egy hét alatt fél Amerika lángokban áll, mert egy rendőr megölt/megfojtott egy színes bőrű gyanúsítottat, miközben: nem ölte meg a rendőr, legfeljebb hozzájárulhatott az intézkedés a végkifejlethez, nem fulladt meg az áldozat, hanem szívrohamban hunyt el a mentőben. 

A többi stimmel....

Mit tehetünk mi ebben a hamis színházban nézőként? Nem sokat, de a saját előadásunkra azért fel kell készülnünk itthon, 2022 nagyon közel van és a külföldi színházi rendezők nagyon itt vannak....

Ha jót akarunk, magunknak kell a forgatókönyvet megírnunk és nekünk kell rendeznünk az előadást, különben hamis színház becsapott nézői lehetünk és még fizetünk is érte. Sokat, nagyon sokat...

Források:

1./ boncolás Hennepin megyei orvos 2020. május 26-án a Hennepin megyei orvosi vizsgálat során boncolást hajtottak végre Floyd-on. [112]

Május 29-én a Hennepin megyei ügyvédi iroda nyilvánosságra hozta Chauvin elleni bűncselekményt. [113] A Hennepin megyei orvostanulmányozó teljes jelentésével, amelyet akkor még nem tettek közzé, a büntető panasz ehelyett a Hennepin megyei orvosi vizsgálatvezető "előzetes megállapításait" idézi. [114] A panasz előzetes eredményeit idézte elő, hogy a boncolást nem találtak olyan fizikai leletekről, amelyek alátámasztanák a traumás asfixia vagy fojtás diagnosztizálását ", de azt találták, hogy Floyd koszorúér-betegségben és hipertóniás szívbetegségben szenvedett. [112] [113] A panasz megemlítette a boncolás spekulációját, miszerint "Floyd úrnak a rendõrség általi korlátozása, a mögöttes egészségi állapot és a rendszerében lévõ esetleges kábítószerek együttes hatása valószínûleg hozzájárult a halálához". [112] [113] (Wikipedia) 

2./ "Négy nappal a nagy port kavart eset után letartóztatták Derek Chauvint, azt a rendőrt, aki hétfőn George Floyd nyakára térdepelt egy igazoltatás során, ami később a fekete férfi halálát okozta." Fontos ebből: "KSŐBB"!! (Index)

3./"A múlt héten nyilvánosságra hozott hivatalos halottkémi jelentésben az állt, hogy a holttest „nem mutatott olyan fizikai bizonyítékot, amely alátámasztaná a trauma miatti fulladás vagy fojtogatás diagnosztizálását”. A rendőrség által kiadott dokumentum azt állapította meg, hogy Floyd halálához „hozzájárulhatott korábbi egészségi állapota, beleértve a koszorúér-betegségét és a magas vérnyomást”.(444)

4./: "A Floyd család által közölt eredmény ellentmond annak a hivatalos vizsgálatnak, amelyet a Hennepin megyei halottkém végzett el, és amely nem talált bizonyítékot arra, hogy traumatikus fulladásról lenne szó – írja a CNN." (24.hu)

5./ "a Hennepin megyei orvosi ellenőr május 26-án, a Floyd halála utáni napi saját boncolást hajtotta végre, ám azt még nem engedték szabadon.

Az orvostanulmányozó előzetes megállapításai szerint a panasz szerint Floydnak olyan hátterében álló betegségei vannak, mint a szívkoszorúér betegség és a hipertóniás szívbetegség. A panasz azt is kijelentette, hogy az előzetes megállapítások alapján nem volt bizonyíték a traumás fulladás vagy megfojtás alátámasztására, és helyette azt feltételezte, hogy Floyd korábbi körülményei, a rendőrség kölcsönhatása és „a rendszerében esetlegesen alkalmazott mérgező szerek valószínűleg hozzájárultak halálához. .” (https://www.vice.com/en_in/article/y3zdyk/independent-autopsy-says-geor…)

6./  "Azt mondják, hogy Floydnak alapvető egészségügyi problémái voltak : "A boncolás nem tárt fel olyan fizikai eredményeket, amelyek alátámasztanák a traumás asfixia vagy fojtogatást. Mr. Floydnak alapvető egészségügyi állapota volt, ideértve a koszorúér-betegséget és a hipertóniás szívbetegséget." - Azt mondják, hogy három tényező hozzájárult ehhez a halálhoz : "Mr. Floyd rendõrség általi visszafogása, a mögöttes egészségi állapot és a rendszerében esetlegesen mûködõ kábítószer valószínûleg hozzájárultak a halálhoz." (CNN https://edition.cnn.com/2020/05/29/us/derek-chauvin-criminal-complaint-…)

7./"A Hennepin megyei orvosi vizsgálatvezető (ME) Floyd úr boncolását végezte 2020. május 26-án. A ME teljes jelentése még függőben van, de a ME az alábbi előzetes megállapításokat tette. A boncolást nem találtak olyan fizikai eredmények, amelyek alátámasztanák a traumás asfxiát vagy fojtogatást. Mr. Floyd mögöttes egészségügyi állapotai voltak, beleértve a koszorúér-betegséget és a magas vérnyomású szívbetegséget. Az, hogy Floyd rendõrség visszatartotta az együttes hatásait, mögöttes egészségi állapotát és a rendszerében esetlegesen elõforduló kábítószereket valószínûleg hozzájárult a halálához." (CNN https://edition.cnn.com/2020/05/29/us/derek-chauvin-criminal-complaint-…)

8./ "A múlt héten Chauvin büntető panasza a Hennepin megyei orvosi szakvizsgáló irodájának előzetes jelentésére hivatkozott, amelyben megállapítást nyert, hogy Floyd valószínűleg a rendõrség által visszatartott egészségi állapotok és az esetleges kábítószer-kombinációk kombinációja miatt halt meg. Állítólag nem volt fizikai bizonyíték arra, hogy a megfojtás asfxiában halt meg." (FOX https://www.fox9.com/news/hennepin-county-medical-examiner-declares-geo…)

9./ "A Hennepin megyei orvosi szakértő által közzétett előzetes megállapítások szerint „a boncolás nem mutatott ki fizikai eredményeket”, miszerint a „traumás fulladás vagy megfojtás” közvetlenül okozta Floyd halálát. A büntető panasz azonban megjegyzi, hogy a mögöttes egészségi állapot és a „rendõrség általi visszafogás” párhuzamosan hozzájárultak Floyd halálához." (FOX9 https://www.fox9.com/news/what-charges-are-former-officer-derek-chauvin…)

10./ "A rendőrség által korábban kiadott, első dokumentum szerint ugyanakkor nem találtak "fizikai bizonyítékot, amely alátámasztaná a trauma miatti fulladást vagy fojtogatást", és Floyd halálához "hozzájárulhatott egészségi állapota, beleértve koszorúér-betegségét és magas vérnyomását".   (MTI)

 

Szőnyi József

Hozzászólások

Mihályi Zsuzsanna

2020. 06. 02., k - 11:21

Az első pillanattól nyilvánvaló volt számomra ez a forgatókönyv... Drukkolok Trumpnak és nagyon oda kell figyelnünk itthon mindenre, nehogy provokálhatóak legyünk ( már elkezdődött egyébként , a függöny már felment a két fiú meggyilkolását követő eseményekkel, az időpont , a dramaturgia azonos !!!!- csak szólok!) .

"A rendőrök a New York Times összeállítása szerint betelefonálnak orvosi segítséget kérni, de először még nem vészhelyzeti sürgősséggel. Azt mondják, Floyd szája megsérült, vérzik. Percekkel később már vészhelyzeti fokozatú segítséget kérnek. Azután, hogy orvosi segítséget hívtak, Derek Chauvin még mindig a térdével nyomja le Floyd fejét. Floyd azt mondja, nem kap levegőt, és kéri, hogy a rendőr vegye le a nyakát a térdéről. A rendőrök azt kiabálják neki, hogy szálljon be az autóba, Floyd azt mondja, hogy beszállna, de nem tud mozogni. Chauvin továbbra is nyomja a nyakát a térdével.

Floyd kevesebb, mint öt perc alatt 16-szor mondta el, hogy nem kap levegőt.

Chauvin egy pillanatra sem vette a térdét Floyd nyakáról, még akkor sem, amikor már nem volt eszméleténél.

A nyakra térdelést a legtöbb rendőrség szabályzata tiltja,"

"Az újabb boncolási jegyzőkönyv szerint a férfi halálát fulladás okozta, amelyet a hosszú percekig – a rendőrségi jelentés szerint 8-9 percig – a nyakán térdelő rendőr idézett elő. A halál körülbelül az ötödik percben állt be – olvasható az újabb jelentésben."

Csúsztatás inkább az Ön értékelésében van...

Senki nem állítja, hogy nincs ok és okozati összefüggés. Senki nem menti fel a rendőröket. Csupán minimum figyelemre méltó, hogy az első hivatalos kórbonctani jelentéssel szöges ellentétben született egy második boncolási jegyzőkönyv - a család által felkért, tehát nem független szakértő által -, amely az indulatok csillapítása helyett a további hergelésre, szításra alkalmas. Érdemes az örök alapkérdést feltenni: Kinek az érdeke? Érdemes végigböngészni a csatolt forrás linkeket, amelyek mindegyike megemlíti a "nem fulladásos halál" tényállást (is). Bármelyik verzíó igaz lehet, ismét az dönt, aki hangosabban és többet kiabál. A videókból nyilvánvalóan nem állapítható meg a halál időpontja és pontos oka.

... és mi van akkor, ha az első "szakértői vélemény" volt az ami úgy született, hogy mentegesse a szakszerűtlen rendőrt? Csupán minimum figyelemre méltó, hogy az első hivatalos kórbonctani jelentéssel szöges ellentétben született egy második boncolási jegyzőkönyv.

Ez nem egyszerű félreértés, hanem tudatos félretájékoztatás, értsd trollkodás a javából. Amin csodálkozom, hogy aláírta, általában nem szokás. Értem, hogy akár így is lehetett volna, de...ok-okozati összefüggés van, bárhonnan nézzük a térdelés és a halál beállta között. Innen tovább minden, de minden magyarázat szerecsenmosdatás. Azaz kivégzés inkább. Ha ezt véded, szinte jóváhagyod, hogy így kell ezt csinálni, meg is érdemelte, miért volt ott, nem? Ha veled történik mindez, akkor persze mindjárt más, de ő csak egy szívbajban szenvedő ember volt, nemde? És különben is néger, és bűnöző.

Senki nem állítja, hogy nincs ok és okozati összefüggés. Senki nem menti fel a rendőröket. Csupán minimum figyelemre méltó, hogy az első hivatalos kórbonctani jelentéssel szöges ellentétben született egy második boncolási jegyzőkönyv - a család által felkért, tehát nem független szakértő által -, amely az indulatok csillapítása helyett a további hergelésre, szításra alkalmas. Érdemes az örök alapkérdést feltenni: Kinek az érdeke? Érdemes végigböngészni a csatolt forrás linkeket, amelyek mindegyike megemlíti a "nem fulladásos halál" tényállást (is). Bármelyik verzíó igaz lehet, ismét az dönt, aki hangosabban és többet kiabál. A videókból nyilvánvalóan nem állapítható meg a halál időpontja és pontos oka.

Ki okozta ezt? Ö mag, az aki el megy és hamis pénzzel fizet, Nekem miért nem lépnek a nyakamra, miért nem kell leteperni egy, vagy több rendörnek?? Miért, mert tudok viselkedni, nem rabolok ki senkit, nem csapok be senkit, Innen indult el az egész!!Ki it a fö bünös?Ö maga aki elöidézte ezt a elyzetet, Látni lehet, hogy kik azok akik ennek a "jó " embernek a barátai voltak "gyászolói", Üzlet fosztogatás, tulajdonos agyon verése, rendör fönök lelövése! Mit sajnáljak ezen az emberen? Nincs mit, Azokat akiket megvert, vagy támadott, kifosztott, azokat senki nem sajnálja???Istenem adj már ész a sok embernek!!

Veled ez azért nem történik meg, mert nem az USA-ban élő fekete ember vagy. Az Egyesült Államok rasszizmusra épült. Ez a tüntetés erről szól, évszázados probléma, legtöbbjük békés, nem mind fosztogató, mint ahogy nem minden rendőr gyilkos (Geoge Floyd ma is élne). Trump békés tüntetőkre uszította a hadsereget, akik könnygázt és gumi töltényes fegyverekkel lőtt az emberekre. A google-on utána nézhetsz mennyi feketét öltek meg a rendőrök, sokszor ártatlanul. Az egész intézmény és társadalom rasszista, ezért tüntetnek.

Nem értek hozzá.De az első korbonctani jelentést sem nevezném függetlennek.Mivel gondolom,államilag fizetett orvos végezte.Ez az amit nagyon nehéz eldönteni,hogy melyik a valódi,és igaz.Azért ha valaki szívbeteg,és a rendőr ha tudott róla,más intézkedési módot is alkalmazhattak volna.Az infarktust,idegesség,félelem is kiválthatta.Az már más kérdés,hogy igen,vannak politikusok,akik az ilyen tragédiát meglovagolják.De nem tudom.Csupán gondolom,hogy nem első ilyen atrocitás történt a rendőrség részéről.Az igazat,szinte sose tudhatjuk meg,vagy csak évek múlva.Az tény,hogy a forrongások,nagyon nem igazán tesznek jót az országnak.És teljesen mindegy hogy jobboldal,baloldal,ott minden tragédiát,a maguk javára szeretnek fordítani a politikusok.Ez is magában tragédia. László.

Ivan Fekete

2020. 06. 02., k - 22:25

Kedves uram szerintem a videok magáért beszélnek ,tehát amit össze irtak minden félét az már csak az ámitás ,tehát egyértelmü ,hogy a rendör a nem meg engedet formáju örizetben lévö emberrel igy járt el ,tehát kétségtelen dolog hogy igen megölte ,ezért én is elitélem,mert sajnos a rasszismus látszot a cselekedetböl

Névtelen

2020. 06. 02., k - 23:03

Azóta kiderült, hogy az orvosszakértői vélemény befolyásolt volt, és független szakértő (New York állam kórboncnoka) által megállapították, hogy a halál egyetlen és kizárólagos oka a rendőri beavatkozás (a nyaki verőér vérellátásának gátolása, és a tüdőlebenyekre helyezett nyomás miatt halt meg). Ezért változtatták meg a vádat szándékos emberölésre. De szívbeteg emberen sem térdelünk 4 percig miután már nem mozog...

Sőt! - semmilyen emberen nem térdepelünk 10 percig!
4 életerős rendőrnek, minekutána földre teperték a fiút és megbilincselték (tehát teljesen kiszolgáltatott lett) - az autóba kellett volna tenni őt! Vagy ennyire erőtlenek a rendőrök? A majdnem 10 perces rátérdepelés teljesen felesleges volt!
Ahogy azt tenni szokták (és kell) - "jobb" esetekben - földre viszik, megbilincselik (max. 1-2 perc), aztán felállítják és beültetik a rendőrautóba.
De ez az eset nagyon bűzlik!

Karesz

2020. 06. 03., sze - 02:24

Ekkora faszsagot reg olvastam mar elnezest mindjart hos csinalunk a gyilkosbol es es ketyetlen bunozot a halottbol eloszoris a nyakra terdelt rendornek nem volt oka alkalmazni azt a fajta eljarast amit az aldozaton tett meg ugyanis eloirja a rendorsegi szabalyzat hogy ezt a fajta alkalmazast csak akkor hasznaljak ha komoly ellenalast tanusit mivel Floyd meg volt bilincselve igy nem hinnem hogy barmi fele ellenalast tanusitott volna az igazsagugyi orvos szakertoi velemeny szerint a nyaki alteria elszoritasa miatt allt meg a szive nem tudom honn jott az info hogy szivbeteg volt persze ijenkor gyorsan kikell talalni egy sulyos betegseget hogy legyen hogy tisztara mosni az elkoveto nevet akarhogyis tortent egy lebilincselt MOZGASKEPTELEN emberre terdelt ami a halalat okozta ENNYI nem veletlenul emeltek vadat gyilkossag miatt a rendor ellen en igy latom itt kint az usaban a hireket es nem a media altal megvagott videokat lattam senki nem erdemli meg a halalt foleg nem ilyen modon az hogy szivbeteg volt ???persze hogy ezt fogjak mondani hisz nem fognak kiallni a media ele hogy igen aljas indokbol megoltunk egy fekete embert nyilvan probaljak valamejest tisztara mosni a rendorseget tisztelettel karesz

Mi is a probléma? A rendőr - sajnos - nem jogszerűen járt el. Tragikus, szomorú, de sima ügy: eljárás, bíróság, stb. Mindenütt előfordul jogsértés, normális helyeken normális protokoll szerint megoldják. Ha igazak a hírek, akkor ez történt most is, letartóztatták stb. De egy ország felgyújtása nem normális protokoll. És az általatok kritizált bárkinek normális protokoll és lelkiismeretfurdalás nélküli, hasonló meggyilkolása + "ütném a vesédet" azt mutatja: te ezzel a reakcióddal ugyanolyan vagy, mint az a rendőr. Sőt: sokkal rosszabb. Sajnos ezt a mentalitást megtapasztalta az ország 1919-ben, az ötvenes években és ha rajtatok múlna most újfent. Gondolj inkább arra, hogy előbb-utóbb te is és mindenki elköltözik erről az árnyékvilágról. Nem csak a cselekedeteinkkel, de a szavainkkal, sőt a gondolatainkkal is számot kell akkor vetnünk. Lehet, hogy nem hiszed, attól még az úgy lesz!

Téged ki a náthás fasz enged újságot írni? SOROS SOROS SOROS
Hülye Fidesz seggvég faszkalap. Inkább normális munkát végezz, például lapátolj Viktor, Lőrinc, Antal alól szart ne "újságíró" legyél...

Han Solo

2020. 06. 03., sze - 11:08

A teljes videó: https://www.facebook.com/MediaOutMTONews/videos/260391421829698/

A rendőr messze aránytalanul durva volt és börtönben a helye (gondolom ezért fizettek neki, térdeljen a szerencsétlenen, amíg tuti belehal), de miért is kell egy ilyen ügy miatt egy országnak lángba borulnia? Miért kell általánosítani, hogy ha egy rendőr brutális, akkor minden rendőr az és ez ellen lázadni kell egész Amerikának?
A WTC tornyok felrobbantása ugyanez volt. Repülők tele kerozinnal úgy összeomlasztanak egy vasbeton-acél építményt, hogy por sem marad belőle (jóféle kerozin lehetett az), mi több egy helyben omlik össze, pontosan úgy, mint egy professzionális épület robbantásnál, ahol mérnökök helyezik el a robbanótölteteket több napos, alapos tervezéssel, hogy az ne a környező épületekre dőljön... persze. Aki ezt elhiszi az butább mint az albán szamár... Mintha egy és ugyanaz lenne a forgatókönyvíró vagy csak én gondolom így?!

A " teljes videó " sajnos egyáltalán nem teljes. Nem mutatja,miért kellett a rendőröknek erőszakot alkalmazni ! Egy normális demokráciában a rendőr utasításait végre szokás hajtani. Ha valaki ellenszegül, akkor bizony erőszakot kell alkalmazni. A nyakra térdelés a világ összes rendőrségénél alkalmazott fogás ,pláne egy közel két méteres izmos ellenszegülővel szemben. Ebben az esetben rasszizmust kiáltani különösen ordas hazugság, hisz az egyik rendőr ázsiai ,a rendőrfőnök Minnesotában pedig fekete !

Andrew Farkas

2020. 06. 03., sze - 15:39

Elovastam mindezeket a posztokat. Mi a velemenyem, szerintem is bunos a rendor, de itt mar regen nem errol van szo a tunteto gyujtogato gyikolo banda szamara mindegy, hogy miert halt meg ez az ember a lenyeg a zavarkeltes, pusztitas, megfelemlites a leheto leg messzebbmenoen meggyengiteni a tarsadalmat akkor amikor az orszag eppen csak kezd magahoz terni a jarvany okozta problemakbol, vilagos, hogy ezeknek a szamara az orszag a nep a szabadsag semmit nem szamit teszik amiert jol meg lettek fizetve semmi mas nem szamit. Azok pedig akik a szervezok. a penzelok azt remelik, hogy olyan nagy lessz a zavar, hogy vegre at fogjak tudni venni a hatalmat ahogyan ez Alinsky konyveben es a kommunista kialtvanyban le van irva. SOHA AMIG EGYETLEN IGAZ AMERIKAI EL A FOLDON!!!

Mária

2020. 06. 03., sze - 16:36

A család készíttetett szintén egy boncolást, mely jegyzőkönyv a fulladást állapítja meg. Ki mond igazat? És én innen honnan tudom, hogy ki mond igazat? Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi alapján és kinek hiszünk el bármit. Meggyőződés? Szimpátia? Hit? Hol van az igazság? Nekem fogalmam sincsen róla. Maximum annyit mondhatok, hogy Én úgy gondolom, de ez koránt sem biztos, hogy a valóság.

Saját név

2020. 06. 03., sze - 17:42

Csak egy kerdesem van. Aki osszeollozta ezt a szart, vette-e a faradtsagot, hogy vegignezze a videot ???

Döbbenet! Igen, jó a cím, ez egy kicsit másként van leírva valóban, mint ahogy történt.
A hatóságok kétségbeesett mosakodása. Ezt bizony már csak az hiszi el, aki csak ezt olvassa.
... aztán meg azért térdelünk a nyakán, mert amúgy is mentőre van szüksége, mert olyan szörnyű légzési zavarai vannak! Viccnek is gyenge! Tragédia!

Pieceofcake

2020. 06. 03., sze - 18:44

Eddig tényként kezelte mindenki az eddigi írásokat...erre most lejön egy ehhez hasonló és mindenki ezt kezeli új tényként...minden amit olvas vagy hall az ember nem tény csak egy vélemény,hír...ott voltál? Láttad? Te állapítottad meg mikor halt meg? Tudsz bármit az egészről azon kívül amit a médiába az arcodba nyomnak?

Welesz Rudolf

2020. 06. 03., sze - 18:45

Azon vajon már elgondolkodott-e valaki, hogy mi okozhatta a rendőr frusztrációját ami az intézkedése során ilyen brutális embertelen tettre ragadtatta őt. Ha valaki kicsit tájékozott az amerikai bűnügyi statisztikákban talán ez rávilágít az ilyen szörnyű tettek hátterére.

Egy rendőr ne legyen fusztrált, ha nem bírja menjen máshova dolgozni.
Neki ezt tűrni kell és kezelni...és rohadtul nem így .....

Feherlofia

2020. 06. 03., sze - 18:57

Eleg szomoru es veszelyes hogy ilyen magabiztosaggal irnak cikket ujsag irok. Ugyszinten magabiztos media szakemberek cikkei alapjan.

Zöldike

2020. 06. 03., sze - 19:50

Ok, nem fulladt meg, de a gyökér ha tudta, hogy szívpanaszai vannak, és légszomja panaszkodik, ráadásul több perce könyörgött, hogy nem kap levegőt és akkor már ereje nem volt ellenállni mi a t...kömnek nem tudott leszállni a nyakáról... több rendőr is volt, Miért nem bilincselték meg vagy oda valahova??? Értem én, hogy össze akarják ugrasztani az embereket, ráadásul a sok bamba mindent bevesz, nem csak ott, itt is és a világon mindenhol. Ez az ember ma is élhetne...Ehhez nincs joga egy rendőrnek, sem..ha ellenál és veszélyben van az ő vagy más élete akkor Ok...de így...??? Ezért és ilyenekért utálják mindenhol a rendőröket a világon.
Amúgy Szerintem ez az írás is egy nagy kamú....Tisztára akarják mosni magukat, Ők nem tehetnek semmiről....Nem a ... nem !!!!!

Nedudgi

2020. 06. 03., sze - 21:54

Minden azzal kezdődött, hogy Floyd hamis pénzzel fizetett. Az összes többi már csak következmény (persze ilyesmiért nem kellene meghalnia senkinek)...

Minden azzal kezdodott,hogy a boltos betelefonalt a rendorsegre,hogy "szerinte" az ember hamis penzel fizetett. Igy azert mar mas a leanyzo fekvese, nem ???

Csak azt tudom kivanni az ilyen bunozoket vedo lieralis agyatlan hozzaszloloknak, legkozelebb ok maguk valjanak, buncselekmenyek aldozatava. Ez a kigyurt patkany ellenallt a rendori intezkedesnek, a rendor ugyanezt tette volna feher bunozovel is. Akik ebbol faji kerdest csinalnak az vagy nem normalis, vagy fizetett liberalis szemet vagy maga is bunozo es a bunozest vedi. Ilyen egyszeru ez.

Új hozzászólás