Primitív stílusban ment neki Szijjártónak a román EP-képviselő

Kovácsi Sándor írta 2020. 06. 22., h - 12:15 időpontban

A Főtér.ro szúrta ki, hogy a hírhedt hungarofób Rareș Bogdan közösségi oldalán szállt bele Szijjártó Péterbe. Azt vette zokon a Nemzeti Liberális Párt EP-képviselője, hogy a magyar külügyminiszter szélsőségesen magyarellenesnek nevezte Klaus Iohannis román államfőt, Bogdan pártjának korábbi elnökét.

A Főtér szerint a magyargyűlölő politikus először Orbán Viktor „korcsának”, majd – miután átírta a bejegyzést – szolgájának nevezte Szijjártót, aki szerinte az elmúlt 30 év legtoleránsabb, legdemokratikusabb román elnökét támadta meg alaptalanul. Hozzátette, Iohannis az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő európai politikus. A mindenféle gyalázkodó jelzőkkel megspékelt bejegyzésben persze előkerül Trianon is.

Nem jött ki nekik a játék Trianonnal, így most minden mocskot megpróbálnak, hogy uszítsanak és támadjanak. Pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek. Románia nemzeti, egységes, szuverén, független és feloszthatatlan állam.

Rareş Bogdant még tévés újságíróként az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) többször is megbírságolta magyarellenes uszító műsorai miatt.

Új hozzászólás