A Black Lives Matter hisztéria valódi célja a rasszizmus világméretű feltámasztása

Szőnyi József írta 2020. 06. 29., h - 21:03 időpontban

A Black Lives Matter hisztéria valódi célja a rasszizmus világméretű feltámasztása, hogy aztán legyen valódi hivatkozási alap a bűntudat - ipar működtetésére Németország után most már az egész világon!

Addig feszíteni a húrt az eddig normális és elfogadó, befogadó fehér közösségekben, míg el nem pattan az és megtörténnek a jogos válaszok, ellenlépések. Már csak egy lépés választja el a kiprovokált helyzetet ettől, lásd a St.Louis - i fehér ügyvéd házaspár példáját, akik félautomata fegyverrel és pisztollyal álltak ki házuk elé a birtokukra betódult "békés" tüntetők elé, jelezve a további provokáció esetén várható válaszukat...

Ez volna a megoldás? Mert, hogy ez a cél, az világosan látszik a naponta ránk zúduló újabb- és újabb semmivel nem magyarázható, most már nem az anarchista csőcselék, hanem eddig komolynak hitt multi cégek, szervezetek eszement intézkedéseiből. Mi más céljuk volna ezzel, mint a végsőkig felhergelni a fehér közösséget?

Majd, amikor elpattan a húr, eldördülnek az első lövések, meghal néhány anarchista, ráadásul színes bőrű felhergelt provokátor, akkor elindulhat a retorzió, az igazi határok nélküli térdepeltetés, immár valós történésekre hivatkozva! (valahonnan a XX. századból ismerős a képlet, igaz, akkor egy népet, egy országot provokáltak bele az örök csicska - sorba...)

Elmondok egy példát a folyamat mibenlétére kicsiben, saját példámon:

Mint régi hűséges Forma 1 rajongó, élvezettel nézem évek óta a szerintem eddigi legnagyobb tehetség, Lewis Hamilton kimagasló tudását, győzelmeit, világbajnoki sikereit és futamról futamra drukkolok neki. Eszem csücskébe sem jutott eddig, hogy milyen színű a bőre. Ő a legjobb és kész. Sportoló, tehetséges és bajnok. Ennyi. nem több, nem kevesebb.

Egészen mostanáig. Egészen addig, amíg el nem kezdte az ideológiai világjárvány tüneteit mutatni: "térdeljen le minden versenyző a futam előtt", stb.

Erre tett rá csapata, a német gyári csapat (ugye, ugye, miért is pont ők....), a Mercedes: "A rasszizmus elleni harc fontosságát, illetve a sokszínűség erejét hangoztatva új festéssel kezd majd bele a 2020-as Forma-1-es szezonba a hétvégén a világbajnoki címvédő Mercedes: A CSAPAT KOCSIJA A MEGSZOKOTT EZÜST HELYETT TELJESEN FEKETE ALAPÚ LESZ... Felkerült az autón a fejvédő bukókeretre az End Racism - Vessünk véget a rasszizmusnak szlogen is"

Jut eszembe, a Mercedes egyenruháit az a Hugo Boss szállítja, aki a náci SS egyenruháit is készítette...Nos? Ne álljatok meg fiúk, le a rasszista ruhákkal, alsógatyában is lehet nyomni a pedált!

Egy szóval: így lettem én gyanútlanul rasszista, mert innentől egyrészt nem drukkolok Hamiltonnak, sőt... - nem a bőrszíne, hanem a végtelen képmutatása miatt, másrészt innentől, ha Mercit látok, nem a technika csodálása, tisztelete jut eszembe, hanem a végtelen emberi gyarlóság, hazug képmutatás, ami tönkretesz mindent, megöli példaképeinket, elpusztít minden értéket, mert mindezek elé helyezi beteg eszmék feltétel nélküli kiszolgálását!

 

Szőnyi József

Új hozzászólás