Civil háború Amerikában

Pók Katalin írta 2020. 07. 10., p - 19:14 időpontban

Az RT Question More egy alternatív, nemzetközi, több nyelven megjelenő újság mely kritizálja a mainstream újságírást, most egy civil háború képét festi le Amerikában. Mitchell Feierstein azt írja: New York-ban születtem, de sosem láttam a várost ennyire megrémültnek és lakhatatlannak. Attól félek, hogy egy második civil háború küszöbén állunk.

A lakosok félnek kimenni sötétedés után. A rendőrség fél járőrözni, fél az erőszakos bűncselekményektől, a gyilkosoktól, a féktelen fosztogatóktól, miközben az üzletek összeomlanak.  Háborút hirdettek az értékeink és kultúránk ellen. A világunk támadás alatt áll, egy jól szervezett, anyagilag jól támogatott anarchisták csoportja által, akik ideológiai kulturális forradalmat indítottak a globalizmus érdekében. A BLM mozgalom, a zavargások, a fosztogatások, a tüntetések és a Covid-19 mind a partizán politikáról és a 2020-as elnökválasztásról szól.

A Black Lives Matter korábbi alapítója Patrisse Cullors összegezte: „Mi képzett Marxisták vagyunk. Mi szuper gyakorlottak vagyunk, az ideológiai teóriákban. A mi célunk az, hogy Trump kikerüljön a Fehér Házból.”Én hiszem, - vallja, a cikkíró-hogy a fekete életek számítanak, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a fekete életek az elsődlegesek, a BLM mozgalomban.  

Nekünk tanulnunk kell az országunk múltjából, anélkül hogy romanticizálnánk a múltat. Minden civil társadalomnak szüksége van alapokra. Ezeknek az alapvonalaknak tartalmazniuk kell a színvakok meritokráciáját és a jogállamiságot, amely mindenkire egyenlően vonatkozik. Demokrácia, szabadság, egyenlőség mindannyiunk számára szükséges.

Minden egyénnek joga van a történelem megünneplésére, vagy sem, de senki sem írhatja át, nem törölheti a történetet, sem a szobrokat vagy a kulturális tárgyakat nem elpusztíthatja el.

Az Antifa tirannikus fasiszta fanatikusok gyülekezete, a csőcselék azt keresi, hogy rombolja le a történelmet, és történelmi alakokat, csakúgy, mint az ISIS és a Nácik. Az Antifa csőcselék politikai képződmény, úgy tűnik a Demokrata Párt kiterjesztése: a Demokrata milícia.  

A Demokrata Párt megtagadja az Antifa elítélését, vagy annak bántalmazói által elkövetett erőszakot.

A New York Times-ban Nikole Hannah-Jones azzal bátorította a magántulajdon fosztogatását, és lerombolását, hogy a „pótolható tulajdontárgyak lerombolása nem erőszak”.

A Függetlenség Napi hétvégén Chicagóban, legalább 8 ember lövöldözött, 16 halálesetről számoltak be, közöttük a hét éves Natalia Wallace, akit brutálisan meggyilkoltak az utcán. Már semmi sem védi meg a gyerekeket Chicagóban. 

Az USA mainstream média visszautasítja, hogy a hírekről becsületesen beszámoljon, ők az állam, az ő véleményük a hír, ami egyenesen hazugság. A BLM nevéhez merényletek tapadnak, 5 fekete gyereket gyilkoltak meg egy hétvégén.  

New York várost megtizedelte a forradalom és a média hazudott. 

Utópia hogy nincs szükség rendőrségre. A rendőrségnek rendőrségnek kell lennie, nem kell őket becsmérelni. Rendőrség nélkül, teljes anarchiába fulladunk. 

Két évvel ezelőtt, 2018-ban a Trumpet amerikai újság már a civil háború rémét vetítette előre Amerikában. Az előjelek már akkor tisztán láthatóak, voltak, mert soha nem volt ekkora az ellentét a republikánus és demokrata pártok hívei között. A Demokrata Párt támogatói soha nem fogadták el Trump elnökségét, ez valójában a civil háború fenyegetésének oka. Donald Trump elnök 2016-os megválasztása óta az amerikai radikális baloldali erőszak elért egy kritikus pontot.

A Kaliforniai Kongresszus női tagja Maxine Waters nyilvánosan felhívta a baloldaliakat, hogy zaklassák és félemlítsék meg Trump elnököt és adminisztrációját az illegális bevándorlók gyerekeinek fogva tartásának ügyében betöltött szerepe miatt. a Fehér Ház sajtó titkárát Sarah Huckabee Sanderst felszólították, hogy hagyja el a Virginia éttermet, mert az elnöknek dolgozik. Waters felhívása elindított egy nemzeti tűzvihart néhány hivatalnokkal a politikai szárny oldalán megszólítva hozzá a civileket is. Erre még rátett egy lapáttal, amikor azt mondta Trumpnak és csapatának, hogy addig fogják zaklatni, míg nem változtat a gondolkodásán. 

A liberális filmrendező Michael Moore miután Trump elnököt „az ördögnek” nevezte, a The Late Show-ban múlt kedden, azt kérdezte: „Mikor kelnek fel az emberek a kanapéról?” Végül is az egyetlen dolog, amivel megtudjuk, állítani ezt, ha testünket állítjuk a vonalba. Nektek készségesen meg kell tennetek ezt”- mondta.   

Egy Rasmussen tanulmány látott napvilágot 2018-ban, ami szerint majdnem minden harmadik amerikai mondja azt, hogy lesz egy másik Civil Háború az U.S. - ban, a következő 5 évben. Csak 29 % nem lát ilyen veszélyt.

Egy még részletesebb elemzés szerint az afrikai amerikaiak 44%-a hiszi, hogy lesz egy Civil Háború az elkövetkező 5 évben, miközben a fehér amerikaiak 28%-a, és más kisebbségek 36%-a, ért vele egyet. –mindez 2018-ban!

Az újságcikk jóslata: Ha az ország fejest ugrik a belső harcba, sok külföldi ország kész lesz lecsapni rá. Amerika a leggazdagabb ország a történelemben: Ha folytatja az önrombolást, olyan országok, mint Kína, Oroszország, Észak Korea, Irán és mások le fogják rombolni, a Civil Háború előidézi, hogy zsákmányra gyűlnek ellene. Az amerikai szuperhatalom történelemmé válik, és a harmadik világháború nukleáris erők háborúja lesz, ami elkövetkezik.

https://www.rt.com/op-ed/494087-new-york-blm-civil-war/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Email

https://www.thetrumpet.com/blogs/71-jeremiah-jacques/17459-is-a-second

Hozzászólások

Rozsavőlgyi Jánod

2020. 07. 10., p - 21:13

Donald Trump nem értem miért
to-tojázik, már rég be kellett volna
vetni a hadsereget, és rendet csinálni, meg a felelősöket elővenni, szigorúan, különben
tényleg polgárháboru lessz.
Másrészt ha nem ezt csinálja,
elveszti a választást!!!!
Rettenetesen csalódtam Tramp
bán, egy gyáva nagypofáju alakká
vált a szememben. Ez az egész
persze egy laikus véleménye!!!!

HORVATH LAJOS,…

2020. 07. 11., szo - 21:18

KATALIN OLYAN TÖKÉLETESEN SZÁMOL BE ÉS KÖZLI AZ USAI ESEMÉNYEKET, MINTHA OTT ÉLNE!
NINCS DEMOKRCIA USA-BAN....CSAK KÉT PÁRTOT ENGEDÉLYEZ AZ URALKODO OSZTÁLY!
LEGUTOBBI VÁLASZTÁSON IS CLINTON ASSZONY DEM. PÁRT GYÖZÖTT, CSAK A RÉGI, UNDEMOCRATIC ELECTION SYSTEM MIATT NYERT TRUMP!
A KÉT ROSSZ JELÖLT KÖZÜL A KEVÉSBÉ ROSSZRA SZAVAZTAK!
MIÉRT NEM "ÉNEKELNEK" AZ USA 35 BILLIO DOLLÁR FELÜLI ADOSSÁGOL, AMI A CSŐDBE ÉS POLGÁRHÁBORUBA VEZET!

Új hozzászólás