Gondoltuk volna, hogy Gyurcsánynál van lejjebb? Pedig van! A neve Momentum

Szőnyi József írta 2020. 07. 24., p - 20:53 időpontban

A Momentum és az Index együtt tüntet Gyurcsány és a DK ellen, miközben a Karmelita Kolostorhoz vonulnak a Kormányt és Orbánt gyalázva!

Gondoltuk volna, hogy Gyurcsánynál van lejjebb? Pedig van! A gyalázat neve Momentum.

Nem kell túlbonyolítani a történteket, rendkívül egyszerű a képlet: Az eddig feltűnően és nyilvánvalóan a Momentumot toló Index új menedzsmentjébe bekerültek Gyurcsány emberei: a Horn-korszak szocialista felügyelet alatt álló közmédiájának vezető politikai újságírója, Szombathy Pál és Gyurcsány Ferenc közismert támogatója, Sztankóczy András.

Ezt követően Dull Szabolcs főszerkesztő nyilvánossá tett egy nyilvánvalóan titkos igazgató tanácsi átszervezési tervet, mire természetesen kitették az igazgató tanácsból. Válaszul az Index felületén "veszélyben" állásra állította az újság "függetlenség mérőjét" és elkezdett szintén nyilvánosan lázítani az új menedzsment ellen.

Válaszul - egyértelműen várható lépésként - kirúgták az állásából.

Ezt követően láthatóan megszervezett akció eredményeként az összes szerkesztő, rovatvezető, gyakorlatilag mindenki tömegesen beadta a felmondását. Teljesen egyértelműen látható, hogy az eddig Momentum által vezérelt szerkesztőség - pontosabban az őket pénzelő külső erő - a gyurcsányista hatalomátvételt más eszköz nem lévén így szabotálja le, legyen annak eredménye akár az Index végleges megszűnése is. (részemről nem bánom...).

Mindezt az ellenzéki hatalmi harcot úgy próbálják eladni a hazai és főleg a külföldi közvéleménynek, hogy az Orbán kormány tette a nyakukra a kést. Minden erre utaló tény és alap nélkül. Beleállt ebbe a szemfényvesztésbe nyögvenyelősen az utolsó pillanatban a DK és az MSZP is, muszáj volt, hogy ne lógjon ki az egész ló...

Ez a harc már a 2022 - es jelölt állításokért, parlamenti mandátumokért folyik az ellenzék trágyadombján, nem mindegy, ki lesz a hangadó az egyre fülsértőbben és hamisabban kukorékoló szemétdombi kis kakasok közül...

 

Szőnyi József

Hozzászólások

Gábor Csaba

2020. 07. 25., szo - 17:18

Egy magánvállaĺkozásban üzemelő média tulajdonos kirúgja a főszerkesztőjét, azért miért az állami apparát a felelős??? Nyílván a külföldi média is felfigyel az eseményekre, természetesen az elferdített hazugsággal teletűzdelt változatra.

Új hozzászólás