Az olasz parlament megvonta a mentelmi jogot Matteo Salvinitól

Kovácsi Sándor írta 2020. 07. 31., p - 12:12 időpontban

A liberális mainstream sajtó diadalittasan tudósít arról, hogy az olasz parlament felsőháza megvonta a mentelmi jogot Matteo Salvinitól. Attól a Matteo Salvinitól, aki nem akarta engedni, hogy az illegális bevándorlók, az embercsempészek és szövetségeseik, az úgynevezett NGO-k kinevessék az olasz és az európai törvényeket, és minden létező szabályozást megsértve, önkényesen kikössenek Olaszországban, ezáltal illegálisan bejöjjenek Európába - írta Szijjártó Péter Facebook oldalán

Salvini úgy döntött, megvédi Olaszországot és megvédi Európát. Úgy döntött, hogy bebizonyítja: amit Magyarország megtett a szárazföldön, az megtehető a tengeren is, azaz igenis lehetséges Európa külső határainak megvédése szárazon és vízen egyaránt.

 

Matteo Salvini ezzel egy óriási brüsszeli hazugságról rántotta le a leplet. Mást sem hallottunk ugyanis az elmúlt években, mint hogy a tengeri határok védhetetlenek. Matteo Salvini bebizonyította: Európát meg lehet védeni a tenger felől is. Ehhez csak annyi kell, hogy vegyük komolyan saját szabályainkat és szerezzünk érvényt nekik. S tegyük végre világossá: a határok átlépésének szabályai vannak. Ezeket pedig mindenki köteles betartani. 

- olvasható Szijjártó közösségi oldalán!

Matteo Salvini köszönetet, nagyrabecsülést és kitüntetést érdemel. 

Forza Matteo!

Új hozzászólás