Arrogáns és nemzetellenes nők a politikában

Pók Katalin írta 2020. 08. 01., szo - 17:57 időpontban

Megdöbbentően arrogáns, nemzetellenes nők harcolnak Magyarország ellen vállvetve a politikában. Megdöntik mindazt a képet, amit a XX. századig gondoltunk a nőkről, mert addig ők voltak a szelídek, kedvesek, a szeretet, a béke, csendes bölcsesség hordozói. Korábban férfiszerep volt a politizálás, erős harcosság, küzdelem jellemezte. Feltűntek azonban a harcos amazonok, akik beszálltak balról a politikába, és az arrogancia megjelent. Valahogy nem a jobbik oldalt, a nemzeti hazafias érzelmet találták meg, hanem kifejezetten küzdenek az ország ellen a kétes értelmű modern Európáért, és a baloldalon találják magukat. Azért a modern Európáért küzdenek, és erőszakkal akarják oda vinni hazánkat is, mely régen értékét vesztette, elhagyta keresztény gyökereit, és a nemzetről sem akar hallani, a globalizmus, valamiféle Európai Egyesült Államok ködös eszménye nevében. Tevékenységük kifejezetten kártékony hazánk számára, és veszélyes is, mert összefognak a nemzetközi baloldallal, és belülről támadva az országot, külső támadásoknak is kiteszik, a nemzeti, keresztény értékrendet választó országot.

Egy részük ott van az Európai Parlamentben, így onnan tudják irányítani a kívülről folyó támadásokat. Ez rosszabb, mintha kívülről ellenség támadná az országot, valami hatalmi érdek miatt, ahogy a történelemben korábban, mert itt belülről támad az ellenség. A támadók az ország ellen áskálódnak és közöttük van Dobrev Klára, a DK politikusa, Európa Parlamenti képviselő. A Mickey egér hangú politikus ármánykodó szavaiból ömlik az árulás. Ha a kormány teszi a dolgát és intézkedik, kormányoz, határozatot hoz, azonnal átfordítja hazugságba, elferdíti, gátlás nélkül hazudozik, és azonnal értesíti az elferdített igazságról nemzetközi elvbarátait. Most az országtól el akarja venni a pénzt, azért lobbizik, hogy ne kapjunk pénzt, csak a ködös jogállamisági kritériumok megléte esetén. Ezt a jogállamisági maszlagot is a baloldali ellenzék találta ki, és amit ők kitalálnak, azonnal átveszi a nemzetközi sajtó, bejut az EU-ba, és már az országon kérik számon. Most azt hangsúlyozza, hogy elveszi Orbántól a pénzt, de valójában az országtól akarja elvenni, hogy káoszba süllyedjen, és átvehessék a hatalmat. Nem szégyelli az ATV-ben elmondani, hogy azonnal levelet írt az Európai Parlament minden szocialista miniszterelnökének, hogy ne szavazzák meg hazánknak a pénzt, tegyék a feltételek közé a kamu jogállamisági kritériumokat. Igaz, hogy senki nem tudja, hogy mit kell érteni rajta, de jól hangzik, mint vádpont Magyarország kormánya ellen. Azt hazudja gátlástalanul, hogy Orbán vesztesként távozott a költségvetési vitáról, és Európa ellenes. Az igazság az, hogy miután Európa gyökereit a keresztény értékek képezik, még egy kormány sem volt ennyire európai barát. Az már csak hab a tortán, hogy jóval a várakozáson felül sikerült pluszforrásokat megszerezni, a költségvetési harcban.

A másik ország veszedelem, Cseh Katalin és Donáth Anna, akik a Momentum színeit képviselik Brüsszelben. Tevékenységük ki is merül ugyanabban, mint Dobrev Kláráé. Az ország ellen támadnak nagy hangon, valóságos lobbit folytatnak ellene, mert szerintük nekik kell megvédeni az uniós pénzeket, azaz vegyék el a kormánytól, ne legyen ő a pénzosztó, hanem kapják közvetlenül a civil szervezetek, és az önkormányzatok. Mindenképpen hatalomfosztást akarnak elérni, anélkül hogy győztek volna a választásokon, de így belülről támadva nemzetközi segítséget szerezve az ország ellen, abban reménykednek hátha sikerül. Ők is a hazugsággyártásban jeleskednek, azt híresztelik, hogy itt a demokrácia lebontása folyik, ezzel torpedózzák a brüsszeli pénzosztást, hátha tevékenységük nyomán tényleg kimaradunk a pénzek elnyeréséből.

Vannak, akiknek csak a Parlamentben van lehetőségük arra, hogy arrogáns módon támadják a kormányt, a legaljasabb személyeskedésig menve. Ezek közé tartozik Vadai Ágnes, Szél Bernadett, Szabó Tímea, akik általában magukból, női mivoltukból kivetkőzve, habzó szájjal szórják a hazugságaikat.

A baloldali ellenzék szekerét tolja, a magát kereszténynek mondó Lukácsi Katalin, a kiugrott konzervatív, politikába keveredett nőszemély. Miután átlovagolt a másik oldalra, a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója és elnökségi tagja lett, és maradt hitoktató. Vajon hogy tudja összeegyeztetni hitét mindezzel, amit most már jó ideje művel? Korábban azt mondta, hogy Jézus kimenne a Pride-ra, ami megkérdőjelezi hitoktatói tevékenységét is. Most meg ott szelfizett a Momentum tüntetésen, mert szerinte Jézus is az Indexért tüntetne. Csalárd módon még a Bibliából is idéz, „ahol ketten, vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük”. Egy probléma van, hogy az Index tüntetés nem Jézus nevében történik, így eleve sántít az idézet. Ez egy baloldali propaganda újság, főként a Momentum szekerét tolta eddig, de mint kiderült Dobrev Klára is élénken érdeklődik iránta. Láthattuk ezt a Dull Szabolcs híváslistájából, a források szerint, legutóbb vele egyeztetett az újság menesztett főszerkesztője. A tüntetést az a Momentum szervezte, melyik a szabad kapcsolatokat, abortuszt, homoszexuális házasságot támogatja, így Jézust eleve kizárják soraik közül.

Lukácsi Katalin az egyházról is szívesen ír kritikát, arra büszke, hogy az elkötelezetten baloldali propagandát folytató HVG erre felkérte. Facebook posztján a jobboldali kormányt indulatosan támadó, csalódott Fideszesek újságjának címoldalán, kezében a HVG lapjával büszkélkedik. Ostorozza az egyházat, amiért nem szólal fel a szabad sajtó ügyében. Csakhogy a helyzet az, hogy éppen annyi baloldali médium van, mint jobboldali, és a Fideszre csak szándékosan rákenték az Index ügyet, mert így lehet a jogállamisági kritériumok hiányára gyakorlati példát hozni.

A baloldal olyan jól lobbizik, hogy a hír eljutott egészen Bangladesig, és Judith Sargentini is úgy érezte ennek kapcsán újra meg kell támadnia hazánkat. Ő a következő női politikus, aki korábban Európai Parlamenti képviselő volt, zöldpárti politikus és a hírhedt Sargentini jelentés megalkotója. Ez az iromány annyi valótlanságot tartalmazott hazánkról, ám szinkronban van azzal a hazugsággal, amit most kiposztolt fb. profilján. Azt írta, hogy „A legnagyobb független híroldal szerkesztőjének felmondása után, több ezer magyar vonult utcára. Orbán miniszterelnök barátai átvették a szerkesztőség helyszínét, és múlt héten kirúgták a túl kritikus főszerkesztőjét.” Már szinte kezdjük sajnálni Sargentini asszonyt, hogy ennyire megvezették. Ez legalább akkora hazugság, mint az hogy Orbán bezárta a Parlamentet, amit Szijjártótól kért számon egy nyugati média riportere korábban.

Judith Sargentini fb. oldalának háttérképén egy hatalmas magyar plakát virít, rajta azzal a felirattal, hogy „Köszönjük Sargentini asszony!”, körülötte néhány szerencsétlennek látszó búsmagyar ül.

A kártékony hazai ellenzék félrevezette az egész világot. Mindebben az említett baloldali politikusnők jártak élen.

József Attila: „de mi férfiak férfiak maradjunk és nők a nők - szabadok, kedvesek - s mind ember, mert az egyre kevesebb.”

Hozzászólások

HORVATH LAJOS,…

2020. 08. 02., v - 11:09

Köszönöm Katalin, hogy lerántotta a leplet és kipellengérezte az árulo magyar csöcseléket, igy mi is külföldi
magyarok kaphattunk tárgyilagos képet !
NE FELEJTSÜK EL, 1485 ÓTA, MIUTÁN MÁTYÁS KIRÁLYUNK ELFOGLALTA BÉCSET, AZÓTA MINDEN FELKELÉST, FORRADALMAT ÉS HÁBORUT ELVESZITETTÜNK!
KÖSZÖNHETJÜK TÖBBNYIRE A SZÉTHUZÁSNAK ÉS A MAGYAR ALJAS ÁRULOKNAK!
MEG IS KAPTUK "JUTALMUL" A CSONKA MAGYARORSZÁGOT!

Egri Lajosné

2020. 08. 03., h - 00:06

Szervusz Katika Mendi vagyok először is köszönöm szépen,hogy meg írod a valóságot erről a csoda szép hazaáruló társaságról.De sajnos azt nem értem,hogy ezek az emberek mit keresnek a politikában már réges régen lekellet volna váltani őket mind egy szálig, HAZA ÁRULÁSÉRT más országba azonnal meg teszik,és börtönbe zárják,és a nemzet kifosztóit mert mikor Gyurcsányék voltak tökre tették az országot!!!! Akkor most mit vergődik DOBREV KLÁRA jó lenne ha hallgatna és el menne ne hazudozna tovább ,és lemondana nem szégyelli magát,hogy loptak csaltak,és hazudtak éjjel nappal most meg,úgy gondolja ők az atya Istenek!!szégyen gyalázat a Magyar népnek ez a Szenny láda nő, a rengeteg aljas hazugságával!! Nem beszélve a többiről akik ugyan ezt csinálják,Cseh Katalin,Vadai Ágnes,Szél Bernadett,Szabó Tímea,nem beszélve Sargentini Juditról aki a Magyar népet lehordta mindenek a rengeteg hazugságával!!Hát ezek a romlott pénz hajhász emberek.Hát ilyenek gyalázzák mocskolják Magyarországot szégyen.

Balogh Endre u

2020. 08. 10., h - 08:10

Minden konkret esetben gyorsan kellene reagalni.Itt nem eleg a sajto valasz.Van e felelos aki ezzel foglalkozna es miert nem dolgoznak a nemzetbiztonsagert felelos szervek felderitve az okokat pld hogy valaki miert tamadja hazankat.

Új hozzászólás