Novák Előd eltávolította a szivárványos zászlót a Városházáról

Kovácsi Sándor írta 2020. 08. 17., h - 05:31 időpontban

Eltávolította a szivárványos rongyot a budapesti Városházáról Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, ezért az LMBTQP propagandát védő rendőrök előállították. A mozgalom szerint ennek a családellenes jelképnek nincs helye az utcán, pláne nem a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnökük és más aktivistáik segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétráról eltávolította az oda nem illő textíliát. A Fővárosi Közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték egy közeli szemetesből a szivárványos zászlót, ám Novák Előd kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő.

A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével. A Mi Hazánk az egyetlen párt a magyar közéletben, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását is követelte, de a rendőrség erre sem volt hajlandó. Sőt idén már a Szent Koronát is szivárványos logóval meggyalázó deviánsok ellen a Btk. 334. §-a szerinti nemzeti jelkép megsértése és garázdaság miatt tett feljelentésünket rekordidő alatt utasították el, pedig a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandasorozat idei logója.

 

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye nyomán

Hozzászólások

Herr Gyuláné

2020. 08. 17., h - 18:28

Gratulálok bátor tettedhez. Szégyelje .magát a Főpolgármester,hogy engedélyezte e zászló kitűzését! Hol élunk mi????? Hogy engedheti .meg ezt a magyar jobbközép kormány???. Ennek kell hogy legyen következménye a Főváros részére. HAJRÁ MI HAZÁNK!!!

Új hozzászólás