Ma van a vallási üldözöttek emléknapja!

Wertheim László írta 2020. 08. 22., szo - 16:46 időpontban

A kicsik, az elveszettek, a terrorral szemben ellenállni képtelenek fizikai elpusztítása az emberi történelem minden pillanatában – így a jelenben is folyamatos. Ezzel együtt maga is folyamat. Amelynek első pontja a legsebezhetőbbek legsebezhetőbb részének: a lelkük eltiprása, a reményük összetörése, hitük elpusztítása. Ma, amikor a média mainstreamje mindenek előtt a te hitedet gyalázza és pusztítja gúnnyal és közönnyel – a puha terrorral, emléknap van.

A Metathron blog azt írja: Azbej Tristan az egyetlen, aki megemlékezett a vallási üldözöttekről.

Emléknap van: a hitük, vallási világnézetük, spirituális világlátásuk miatt meggyalázottak, megalázottak, a hívők tanúságtételének emléknapja, melyet az ENSZ rendelt el minden tagállama számára.

Az egyik legnagyobb magyar hírgyűjtő oldal ezen a napon nulla találatot ad az alábbi keresésre: „vallási üldözöttek emléknapja” – hívta fel a figyelmet a Metathron.blog.hu.

A nulla tökéletesen jelzi és visszaadja, miért van ma mindennél nagyobb szükség egy olyan médiafelületre, mely a valóban legkisebbek, legtörékenyebbek legmagasabb értékű jogának: a lelki integritásukhoz való szabadságjognak a védelmében száll szembe mindennel, ami valódi, élesfogú terror és vele egyenértékű, álcázott pusztítás.  Mármint polkorrektségbe, szabadelvnek hazudott értéktelen élvezetsóvárgásba csomagolt, lassú lélek-gyilkosság – írja a most indult blog szerzője.

A Metathron szerint Azbej Tristan, az Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője az  egyetlen, aki megemlékezett azokról, akiket a hitük miatt üldöznek.

Se pap, se lelkész, se gyülekezeti szolgálattevő nem tartotta ezt számon – ami nem feltétlen hiba, de mindenképpen informatív – olvasható a blogbejegyzésben.

A teljes írást itt olvashatják el.

Új hozzászólás