Szijjártót össztűz alá vette a baloldali sajtó...

Kovácsi Sándor írta 2020. 09. 08., k - 21:42 időpontban

A balliberális média az elmúlt napokban össztűz alá vette Szijjártó Pétert, de az őt ért vádaskodásokra a külgazdasági és külügyminiszter eddig nem reagált. Hétfő kora este azonban egy olyan bejegyzést tett közzé a Facebookon, amiből egyértelműen kiérezhető: kezd elege lenni az állandó hazugságcunamiból és az ellene irányuló ellenzéki propagandából.

Szijjártó Péter közösségi oldalán tette helyre a balliberális gittegyletet, akik hobbiszinten támadják őt és az általa elvégzett munkát. A közismerten fáradhatatlan munkabírással rendelkező külgazdasági és külügyminiszter valószínűleg már csak azért is szúrja az ellenzék szemét, mert rendíthetetlenül kiáll a magyar érdekek képviselete mellett, és nem rejti véka alá véleményét akkor sem, amikor hazugságokkal próbálják bemocskolni hazáját. Nyilván túl jól végzi a feladatát, ha a balliberális média turbósebességre kapcsolva ontja a róla szóló vagy éppen a vele kapcsolatos dezinformációkat. A hétvégi liberális médiarohamosztag például azt kifogásolta, hogy a rendőrség (vagyis az állam) helikopterét használja, ha az idő szűkössége miatt másként nem tudja elvégezni munkáját. Szijjártó Péter ezzel kapcsolatban úgy reagált:

Rendben, értem a felvetést. Íme akkor a kérdés azoknak, akik emiatt kritikákat fogalmaztak meg: Nézzük a pénteki munkanapot. Melyik munkát nem kellett volna elvégeznem?

1. Nem kellett volna Budapesten tárgyalnom a Shell vezetőivel, és nem kellett volna bejelenteni hazánk első, nyugati vállalattal kötött, hosszútávú gázvásárlási megállapodását?

2. Nem kellett volna Nagykerekiben találkozni Románia külügyminiszterével és szállítási miniszterével, és nem kellett volna átadni a második autópálya-összeköttetést a magyar-román határon?

3. Nem kellett volna elmennem Nagyváradra találkozni a romániai önkormányzati választáson induló RMDSZ-es jelöltekkel, és nem kellett volna egyeztetni velük az erdélyi, partiumi magyarság jövőbeni támogatásáról?

4. Nem kellett volna Berettyóújfaluban találkoznom a Mezei-Vill Kft. vezetőivel és nem kellett volna bejelenteni egy több mint 500 millió forintos beruházást, mellyel száz munkahelyet megvédenek? Minimális földrajzi tudással belátható, hogy ehhez a naphoz kellett a helikopteres segítség is. Újra kérdezem: ezek közül melyik munkát nem kellett volna elvégeznem?

 

Új hozzászólás