Kétoldalú támadás a kereszténység ellen

Pók Katalin írta 2020. 11. 06., p - 12:07 időpontban

Folyamatos támadások érik a kereszténységet, ami főként két irányból érkezik. Egyrészt a liberális istentelen szabadságfelfogás a támadások okozója, a másik a szélsőséges iszlám területéről érkezik. Nagy ellentmondás, hogy éppen a liberális demokráciák támogatják a muszlimok betelepülését a keresztény Európába, talán a vallás gyengítését akarják vele elérni. Pedig a liberális szabadságideák, amit a gender ideológia, LMBTQ jogok, szélsőséges feminizmus fémjelez, szöges ellentétben állnak az iszlám sokszor bigott korlátozó felfogásával. Talány, hogyan tudják összeegyezetni liberális ideológiai világképüket, a muszlimok betelepítési törekvésével. Egyértelmű pedig hogy azok támogatják, a liberális humanizmus nevében a tömeges muszlim inváziót, akik az azonos neműek házassági követeléseit a gyerekek LMBTQ átnevelését szorgalmazzák, holott egy muszlim országban például a homoszexuálisokra halál vár. Mind a szélsőséges liberalizmus, amit normává akarnak tenni- és a nyugati országokban ez már sikerült is- mind a szélsőséges iszlám uralja Európát, és mindkettő a kereszténységre támad.

Mi történt Lengyelországban? A liberális erők, a szélsőséges szabadságpártiak, az abortusztörvény miatt támadják az egyházat. Templomokat támadnak meg, II. János Pál pápa szobrát rongálják. Tüntetéseket szerveznek, ahol randalírozva, üvöltve követelik az anyák és az őket támogató férfiak, hogy megölhessék gyerekeiket. Miután az országban erős a katolikus egyház és hit, amely természetesen elítéli a gyermekgyilkosságot a fogantatásától kezdve, így támadnak a templomokra és egyházra. „Az én testem, az én választásom” szlogent skandálják, ahogy ez nagy hirdetésekben a liberálisok vezette Kanadában is látható, miközben felfoghatatlan módon saját gyermekük megöléséért küzdenek az anyák. Vajon felfogják ezt, miközben átvett liberális toposzokat üvöltöznek?

Magyarországon ahol azt hittük, védettségben élhetünk, a szabados liberális világ túlkapásaitól, a „Meseország mindenkié” könyv borzolja a kedélyeket. Nem, nem vagyunk biztonságban, sem a gyerekeink, mert megrontásukra egy egész világ szövetkezett, és nem tudjuk olyan erősen lezárni a határainkat, hogy át ne jussanak ezek az istentelen eszmék. A gyerekek megrontása a világban már a gyakorlatban folyik a nyugati országokban, Európában, és Kanadában, Amerikában is. Azzal hogy a leszbikusok kiadnak egy könyvet, ahol homoszexuális párok kötnek házasságot, mert a két herceg nem a hercegnőbe, hanem egymásba szeret csak a kezdet. Már látjuk a folytatást, a gyakorlatban északon, és nyugaton és Amerikában. Transznemű párok tolakszanak az óvodákba, iskolákba hogy oktassák a gyerekeket, az aberrációra. Az ENSZ, WHO is beszállt már, a gyerekek korai szexuális nevelésébe, és a homoszexualitás kicsi kortól való terjesztésébe. A nemváltó műtétek már gyakorlattá váltak, sokszor a tanárok javaslatára, a szülők tudta nélkül, ahogy ezt megtudhattuk, egy Kanadából hazatelepült többgyermekes anyuka könyvéből. Azért jött haza, hogy megvédje a gyermekeit, mert itt még biztonságban vannak. De vajon meddig? Ha a baloldali ellenzék jutna hatalomra, nyílt utat engedne az ilyen eszméknek és gyakorlatoknak, a gyerekek megrontása törvényileg támogatottá válna. Ezzel szemben állnak a keresztény értékek, melyek ezeket kizárják, most csak lopakodva tudnak előre törni, LMBTQ közösségek, leszbikus csoportosulások és NGO-ok által. A jobboldali kormány a keresztény értékeket támogatja, melyek szemben állnak mindezzel, de a szivárvány zászló feltűnik már itt is ott is, ahol liberális, baloldali ellenzéki vezetésű önkormányzatok vannak. Mi várna ránk, ha győznének országos szinten, rossz belegondolni is. Zajlik az SZFE tüntetés, ami szintén a nemzeti és keresztény értékek elleni fellépés, nyílt szinten zajló csata a két ellentétes idea között. Egy baloldali újságíró a kereszt levételét követelte Müller Cecíliától, és lehet ez is csak a kezdet. 

A másik méreg Európa testén a tömeges muszlim invázióból kinövő iszlám szélsőségesség, ami Allah nevében támad a keresztényekre. Allah Akbar –t üvöltve ölnek keresztényeket, törnek be keresztény templomokba. Nem feledhetjük mi történt 2016-ban, amikor egy francia 85 éves papot gyilkolt meg egy muszlim szélsőséges az oltár mögött, amint éppen szentmisét mutatott be. Itt az újabb merényletsorozat Franciaországban. Nem volt elég a középiskolai tanár lefejezése, Nizzában betörtek a Notre – Dame Székesegyházba és imádkozó keresztény nőt fejeztek le, megölték a sekrestyést, és egy másik nőt is. Bécsben, iszlám terroristák több járókelőt megöltek, és még csak ezután indul az Advent. Jelenleg a sátán az iszlámon keresztül működik. Ezek a gyilkosok azt hiszik, hogy a keresztények meggyilkolásáért a mennyországba kerülnek, pedig egyenes útjuk vezet a pokolba. Könnyen belátható lenne pedig, hogy a gyűlölet, gyilkosság megsérti Isten parancsát, az csak a pokol sajátja, de fanatizmusukban nem látják, és belőlük egyre több van Európában. 

Soha nem látott mocsokban és bűnben fetreng Európa, ami ebből a két forrásból érkezik, a liberális ideológiákból és a szélsőséges iszlámból. E két csoportosulás minden értéket a feje tetejére állított. Azzal dicsekednek, amit szégyellni kellene. A liberálisok Pride-nak a büszkeség napjának nevezik az aberrációt, míg a muszlimok dicséretet és jutalmat várnak a gyilkolásért. Isten helyébe teszik magukat, de csak olyan dolgokat tudnak tenni, ami rossz.

Mégis van remény Isten apostola azt mondta: „Ahol eluralkodott a bűn, kiáradt a kegyelem”((Róm5,20). Csak a kegyelemben reménykedhetünk és persze a magunk módján fel kell vennünk a harcot a két gonosz ellen. Nem kell beengednünk a muszlim inváziót, akkor „nem kell temetésekre járnunk”, ahogy a miniszterelnök fogalmazott. A másik, hogy nem szabad hatalomba engednünk a liberális és baloldali ellenzéket.   

 

Pók Katalin

Új hozzászólás