Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei...

Kovácsi Sándor írta 2020. 11. 06., p - 16:45 időpontban

Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban. A szavazatok eloszlása olyan szinten megy szembe mindennel, ami természetes, hogy ordít róla, hogy fentről nyúltak bele - írta a Világhelyzete.

Benford törvénye az egyetlen ismert matematikai metódus, amellyel biztosan (99,9 %-os bizonyossággal) meg lehet állapítani, hogy történt-e választási csalás. Joe Biden számai nemhogy roppant gyanúsak, de szétszakítják az eloszlást! Ráadásul mindez "véletlenül" pont abban a tagállamban, Michiganben, ahonnan a legtöbb csalásgyanús visszajelzés érkezett. 

Ráadásul jelzés értékű, hogy a Twitter blokkolja a valós screenshot képet, mely azt mutatja, hogy Trump 2.2 millió körül állt, Biden pedig 1.9 millió környékén, majd a nagy Biden dump egy órával később történik és 100.000 Biden szavazat érkezik egy szempillantás alatt. Mindkét eredmény egy megyéből jön államonként, mindkét megye Demokrata fellegvár (Wayne county = Detroit, valamint Milwaukee), és mindkettő hírhedt a gyanús kimenetelű választásokról.

Mindkettő hajnalban talált - azóta is példa nélkül álló - mennyiségű Biden szavazatot. Wayne megyében ezzel rekordott döntött a részvétel 84%-kal, az eddigi 70%-ot megdöntve. 100+ ezer szavazat egy pillanat alatt, 100% Biden. Se Trump, se harmadik utas jelölt.

Új hozzászólás