A kormánypártok ellenzéke jelentősen megerősödött...

Zetényi-Csukás… írta 2020. 11. 24., k - 21:27 időpontban

„Sok kincsekkel áldotta meg a természet hazánkat; de az irigy sors megtagadta tőlünk legszebb áldását, a közértelmet és egyetértést."

(Deák Ferenc)

HITTEL

A kormánypártok ellenzéke jelentősen megerősödött. Az okokat keresve, az egyik legnagyobb hiba az építő bírálatok figyelmen kívüli hagyása és sok helyen az összefogás hiánya volt. Én úgy gondolom, hogy egy mindenkori bölcs kormány nem kérdőjelezi meg, hanem elfogadja a nép szavát, segíti az összefogást, és ha tévedett, akkor képes belátni; s változtatni!

Amennyiben nem így tesz, az maga a bukás. Ugyanakkor, minden kormánynak szüksége van ellenzékre, bírálni és tüntetni is lehet ellene! Sőt, le is lehet váltani, de itt Európa közepén, csak a demokratikus mód jöhet szóba!

Politikai Pinokkiók, vágyvezérelt - magukat tévedhetetlennek gondoló - megmondó emberek nem kellenek! Sem az egyik, sem a másik oldalról.

Mindig az építő kritika volt az, ami zsinórmértéken vezette az elgondolásomat, bár az meglehet, hogy akiknek szóltak, azok nem így vették, nem így értették…

Gondolják bárhogyan is, én az összmagyarságban gondolkodom; Magyarország pártján maradok!

Józanul, hittel és felelősséggel.

Nincs, nem lehet más utunk, határon innen és az elszakított területeinken. Cáfoljunk rá Deák Ferenc egykor volt szavaira, bebizonyítva, hogy a bajban képesek vagyunk összefogni!

Akivel lehet.

Isten áldd meg Magyarországot, nagy szüksége van reá!

 

Zetényi-Csukás Ferenc

Hozzászólások

dr Kollár Lajos

2020. 11. 26., cs - 21:39

Sajnos a felsoroltakhoz még hozzá lehet venni azt is, hogy a hibát (bűnt) elkövető kormányközeli figurák büntetlenek maradnak, a harácsolásnak sem lehet gátat szabni, amit az emberek, a nemzet nem tolerál. A nemzetben gondolkodók viszont retorzióban részesülnek. Baj lesz ebből. Nagy baj. Én is így látom.

Új hozzászólás