Be ne kajáljuk ezt az amerikai színjátékot

Szőnyi József írta 2021. 01. 06., sze - 22:51 időpontban

Ugyan már be ne kajáljuk ezt az amerikai színjátékot! Az ország legfontosabb épületébe, miközben tőrténelmi fontosságú ülést tart a szenátus, csak úgy be lehet jutni, falra lehet mászni, órákon keresztül lehet balhézni bent az épületben...

Persze, lehet, pont olyan forgatókönyv eredményeként, mint 2006 - ban a Gyurcsányék által szándékosan meg nem akadályozott TV székház ostromnál történt, ahol a mellékutcákban állig felfegyverzett különlkeges egységek álltak tétlenül, hátha az odaszervezett tömeg rendőrökre támad, esetleg rendőröket öl meg, így áthangolva a népet a tüntetők és Fidesz hívők ellen!  

Tudatosan rászerveztek itt is a Trump melletti tüntetésre pár tucat - pár száz felforgató Antifa és BLM harcost, ezeket akadály nélkül beengedték az épületbe, ezzel a normális republikánus hívőket elbizonytalanítva, az ingadozókat pedig ellenük hangolva.

Ócska, ismétlődő forgatókönyv!

Figyeljük csak meg, órákon belül elkezdik a kommunikációs hadviselést - fúj, milyenek ezek a republikánusok, most megmutatták a Trump hívők igazi arcukat...és így tovább!

 

Szőnyi József

Hozzászólások

A talmudista média hülyére veszi a világot! Csak az a fontos, amit ők fontosnak vélnek és csak az a felháborító, ami őket felháborítja.

Új hozzászólás