Verebes élete tévedésének nevezte, hogy elment a Heti Hetesbe szerepelni

Kovácsi Sándor írta 2021. 01. 09., szo - 15:34 időpontban

A művész hangsúlyozta, hogy a műsor annyira elment baloldalra, hogy már nem akarta vállalni, ezért szállt ki.

Verebes István volt a vendége a PartizánPOP műsornak, ahol többek között az is szóba került, hogy miért nem vett részt a műsor különkiadásában, amelyben a Heti Hetes legismertebb arcai vettek részt – írta meg a Telex. Hozzátették: Verebes meglehetősen negatívan kezdett a Heti Hetessel kapcsolatban. Felidézte, hogy eredményei ellenére az utcán még mindig a Heti Hetes miatt szólnak oda hozzá.

Élete tévedésének és kurvaságnak titulálta, hogy annak idején elment az RTL közel 20 évig futó műsorába szerepelni, írják. Verebes hozzátette: azért is volt nézeteltérése a szereplőkkel, mert szerinte elfogultak voltak a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal szemben: „egyik a lapját akarta menedzselni, a másik Kossuth-díjat akart”.

A Telex megírta: Verebes arról is beszélt a műsorban, hogy 1998-ban a Tocsik-ügy hatására a Fideszre szavazott. Nem hitt a szocializmusban, és soha nem volt baloldali ember, világnézetileg pedig színesnek érzi magát. Bár hozzátette, hogy szerinte a szocializmusban nem volt olyan nyomor, mint most van. Verebes elmondta: „Mindent a pénzért csináltam. Én egy lusta ember vagyok.”

A Telex azt írja, hogy Verebes a Napkeltével kapcsolatban elmondja: nincs igaza Orbán Viktornak, amiért szerinte ez egy baloldali műsor volt. Elismerte, hogy egyébként máig gyakran beszélnek Gyárfással és barátságban vannak. A nagyesküt letenné, hogy Gyárfás nem vett részt a Fenyő-gyilkosságban – írják.

 

Telex nyomán

Új hozzászólás

Forrás neve
Telex