Miért követelik az Unióban Orbán Viktor fejét?

Stoffán György írta 2021. 06. 29., k - 10:53 időpontban

Van egy törvényünk, ami jó. Ideje volt ebben a világméretű szexuális káoszban megvédeni a gyermekeket. A világos és egyértelmű törvényt, amely nem valakik ellen, hanem a gyermekek védelmében született, hihetetlen erővel támadja az egykor volt „művelt Nyugat”. Támadja, mert ők másképpen gondolták. Ők már a tízéves gyermekkel is szívesen létesítenek szexuális kapcsolatot, és ezt törvénybe is foglalták. Nem is akármilyenbe, hiszen az Európai Parlament elsöprő többséggel úgy döntött, hogy a férfiak szülhetnek. Helyes, amit a törvény garantál! Ez a progresszív szexuálmarxisták legfőbb gondja, akik észrevétlenül hatoltak be a modern társadalomba.  Ugyanakkor, a nőknek alapjoguk az abortusz, amit kifejezetten javasolnak is nekik. Ugyanez a törvény megköveteli a homoszexuális propagandát már az általános iskolától kezdve. Vagyis a szerzők gondoskodtak arról, hogy a kicsi fiúkat neveljék anyává, a lányok pedig ne váljanak anyává. Ez meghaladja azt a szodomita pornó-oktatást, amellyel már az egészen fiatalok lelkét el akarják torzítani. Tehát! Nem mi, hanem a gyermekeink lettek a célpont! Minket csak arra kérnek, hogy többé ne legyen gyermekünk a ”hagyományos” módon, az Isten által rendelt szerelem gyümölcseként. Ha mégis, akkor kötelesek vagyunk – lennénk – átadni nekik, vagy erőszakkal veszik el őket tőlünk, szülőktől, amit már néhány országban gyakorolnak is. Ez a progresszív szexuálmarxisták legfőbb gondja, akik mint a skorpió, észrevétlenül betörtek a modern társadalomba és erőszakkal, nagy hanggal és lefizetett segítőkkel magukhoz ragadták a hatalmat. Ez a végső, döntő csata a Jó és a Gonosz között. A többi porhintés, semmi más nem számít. Ez élet-halál kérdés! Meg kellett tehát védeni a gyermeket, akinek a szülő az utolsó védőpajzsa.

Mit teszünk e helyett? Politikai cirkuszokban veszünk részt, örülünk a góloknak a stadionokban, és azon polemizálunk, hogy ki „térgyepel” a műfüvön és ki nem. Nem vesszük észre, hogy a körülöttünk tobzódó világ ránk tör, kikerülhetetlenül megtámad, és ha nem készülünk fel a drámai jövőre, ha nem tudunk önvédelmet alkalmazni gyermekeink, jövőnk és az életünk védelmében, akkor egy őrült ideológia, szenvedő alanyai, vagy gúlába rakott hullái leszünk.

A magyar miniszterelnök világosan lát, hiszen többet tud, mint bármely polgár… és ezt a világos látást a nemzet és a jövő érdekében használja. És nincs könnyű dolga, hiszen a törvény kimondja, amit kimond, nem támad senkit, mégis a törvény ellenében kint lóg a szivárványos rongy a főpolgármesteri hivatal erkélyén, és a rendőrök úgy vigyázzák, mintha a koronázási ékszerek volnának. A magyar miniszterelnököt ócsárolja az erkölcstelen világ, s ennek az erkölcstelenségnek a megtestesítői, a magyar ellenzék jól fizetett árulói is. Számukra rettenetes veszély Orbán Viktor, hiszen ő a normalitás és moralitás utolsó képviselője az EU-ban. Kormánya pedig, a nemzet érdekeinek a szolgálatában dolgozik. Állja a hazugságok, a vádak, a hazaáruló gátlástalanságok tömegét, építi az országot, támogatja a családokat, de mindezt megkötözött kézzel kénytelen tenni, hiszen egy olyan szexuálmarxistává vált konglomerátum tagja vagyunk, amely immár nem partnerként viselkedik velünk, hanem gazdaként akarja a magyar szabadságot sárba taposni. A miniszterelnök és a világon mindenütt támadott törvény melletti kiállás a legfontosabb, amit tehetünk.

Tehát, ezután egészen más kormánykommunikációt kell alkalmaznunk! Egy egészen más stílusra, egy egészen másféle önvédelemre kell felkészülnünk. Meg kell védeni a kormányfőt, a kormányt, önmagunkat, hiszen ma már a felhergelt szexuálmarxista nyugdíjasok is verekedésre emelik a járókeretet, ha valaki véleményt mer mondani a lázító, köztörvényes és magyar gyűlölő pártvezérre vagy hazudozó párjára, akiket a demokrácia nevében a magyar rendőr véd, a normalitást képviselőkkel szemben. Ez a tendencia fokozódik abban a néhány hónapban, ami hátra van még a végleges bukásig, vagy a végleges győzelemig.  

Ha nem akarjuk, hogy szivárványos rongyokba tekerjék az országot, ha nem akarjuk, hogy gyerekeinket erőszakkal elvegyék, mert hittanra járnak… ha nem akarjuk, hogy lelki nyomorék-generációk nőjenek fel a volt Magyarországon, akkor ki kell használni azt az időt ami, még hátravan! Együtt! A kormány és a társadalom közösen. Mert nem várhatunk október 23-áig, amikor felkászálódunk a fotelből és végigmasírozunk a békemeneten az Országházig. Az idő rövid… és élet-halál a tét!  Koncentráljunk a valós problémákra. Mert az, hogy térdelnek, vagy nem térdelnek a világban, szivárványosak a stadionok vagy nem, kit érdekel? A magyar nemzet nem ettől marad meg vagy vész el 2022-ben, hanem attól, hogy képes-e magyar harcos és elkötelezett magyar és keresztény maradni egyszerre! És akar-e Európa vezércsillaga lenni a muszlim megszállással és a világkormány erkölcstelenségével szemben, keresztyén-keresztény magyarként összefogva, közös erővel – itt a Kárpát-medencében, mint Szent László népe… 

Mert 2022-ben csak egyszer osztályoznak. Pótvizsga nem lesz többé!  

 

 

Stoffán György

Hozzászólások

Harsanyi Brigitta

2021. 07. 01., cs - 00:15

Nagyon figyeljünk az ellensegre az Internetoldalakra segitö figyelmeztetö hozzaertö szakemberekre Viktor Önökkel vagyunk szivböl szoritunk es imadkozunk Önökert Isten adjon eröt egeszseget es Jozan itelökepesseget ÖNÖKNEK ml szivböl szurkolunk mert latjuk ez egy emberfeletti eröt kivan a gonosz Ellen!!?? hajra Magyarok ISTEN ovja Hazankat es Önöket!!!

András Benkő

2021. 07. 12., h - 08:59

A tétt 2022-ben Magyarország számára óriási. A létezésünk ténye a tét. Ha nyerünk sokan követni fognak bennünket, azok, akik még most ki várnak. Ha vesztünk, nem csak ingünk gatyánk megy rá mindenre, hanem hazánk szuverinitása is. És akkor jajj lesz nekünk! A sátáni szivárvány fog a markába röhögni. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Ébresztő!

Csákvári Hédy

2021. 07. 12., h - 15:12

A cikkel teljesen egyetértek. Zömében. De azzal nem, hogy ne törődjünk a gólokkal, a foci nyerteseivel, a szivárványos, vagy anélküli stadionokkal. Tudom, hogy a katona dolga két összecsapás között a hosszú, lélekölő várakozás, de sokkal jobb, ha az ember kisebb csetepatékban "gyakorol", ébren tartja a lelkesedését.

Mi a tanulsága az Európa Bajnokságnak? Hogy van isteni igazságszolgáltatás, hogy győztünk akkor is, amikor kiesett a csapatunk. Ez önmagában győztes csata a számunkra. Európa focirajongói is észreveszik az angolok minősíthetetlen viselkedését és tudnak arról is, hogy a magyar szurkolók ezzel szemben igazi lovagias magatartást tanusítottak.

Az igazi lovagias ember nem csak a "nagy" mérkőzéseken lovagias, az értékrendjéhez ragaszkodó, hanem a hétköznapjaiban is. Olyan messzire tűnt a lovagiasság a mai társadalomból, hogy valódi siker, ha mégis látunk ilyesmit a mieink részéről.

Megnyugtatom Stoffán úr, nem fulladunk ki október 23-ára, akkor is elmegyünk, hogy megmutassuk az erőnket. 22-ben pedig ott leszünk! Mindannyian! Addig pedig "utcáról utcára" harcolunk a Nyugat betörni szándékozó öngyilkos eszméi ellen.

1. Akik nem "párbajképesek",azok a moslékkoalícióban randalíroznak,szivárványszínű fürdőruhában.
2. Kedves Hédy! Aki nem hisz Önnek,jöjjön ki egy Fradi-meccsre.
3. Már 2006-ban is kiderült,hogy sokan ünnepeltünk volna-de annyira rettegtek,hogy pl. az azonosító számokat is elhagyták
Amikor beindítottak egy tankot,tele lettek a gatyák!Kevesen élünk,akik lecibáltuk / csak harmadszorra/ a Sztálin szobrot,de életre szóló reményszikra volt. Hajrá!

Gézáné Renge

2021. 07. 12., h - 16:10

Hogy miért követelik Viktor fejét? A végtelen kisszerűség,tájékozatlanság, irigység címén. az egész UNIO/takarítótól a vezetőkig összesen nem rendelkezik annyi tehetséggel, szorgalommal hozzáértéssel, mint a mi elnökünk. A végtelen tehetségtelenség csak ennyit tud.Mi viszont tudjuk, hogy nekünk mit jelent OV.-Jövőre győzni fogunk minden ármánykodás ellenére.vajon miért nem lehet ide írni a választás időpontját számokkal?

Zsiga András

2021. 07. 12., h - 22:05

Mást nem is tudunk el képzelni mint a Fideszt . És az ellenzéknek meg kel mutatni hogy 2022-be csak a Fidesz . Bízunk benne hogy nyugat el ismeri a Magyarnépnek az akaratát . Hajrá Fidesz 2022 csak a Fidesz

Névtelen

2021. 07. 12., h - 23:35

-"A magyar miniszterelnököt ócsárolja az erkölcstelen világ, s ennek az erkölcstelenségnek a megtestesítői, a magyar ellenzék jól fizetett árulói is. Számukra rettenetes veszély Orbán Viktor, hiszen ő a normalitás és moralitás utolsó képviselője az EU-ban." - Döbbenetes, ami Európában végbemegy.

dr Gujás Erika

2021. 07. 13., k - 08:18

Jó volt amit írt, legyen szíves leírni, akár konkrét írást OV -nak elküldeni, mit kellene mondania, válaszolnia az éppen aktuális /szerintem mondvacsinált/ problémák megoldására. köszönöm

Karoly Szekeres

2021. 07. 13., k - 10:41

Tegyen rendet a belugyminiszterunk, mert ez demokracianak latszik ugyan, de ha a hulyek azt csinalnak amit akarnak buntetlenul, keso lesz keseregni! A rend nem csak akkor van ha szotlanul felrenezunk. Neha szukseges erot mutatni es rendet csinalni!

Sümegi Mihály

2021. 07. 13., k - 15:55

Világos, hogy Orbán fejét követelik, hiszen szellemileg, identitásban, koncepcióban messze kimagaslik.
A magyarok meg csak nézzék, hogy ki térdepel le. Ebből is látszik, hogy kik az ellenségek, kik a meghunyádzkodók!

Tisztelt
Szerző!
Érdeklődni szeretnėk, milyen konkrét cselekvési tervet javasol. A menetrendszerinti belterjes felhàborodàsból valóban elég.
Köszönettel:
Edina

Riss Péter

2021. 07. 13., k - 20:11

Ugyanigy látom a kialakult hejzetett, csak egyetlen dobásunkvan vagy elveszünk! Mindenki menjen szavazni,minden szavazatra szükségvan a gyermekeink és unokáink érdekében

Breitsprecher …

2021. 07. 14., sze - 07:53

Nem szabad elbízni magunkat
Az ellenfél lekicsinylése kudarchoz, veszteséghez vezethet.óriási a tét.

rondakutya

2021. 07. 15., cs - 21:59

Ki kell lépni az EU-ból és megmutatni, hogy saját erőből is tudunk fejlődni!! Lezárni a határokat és nem engedni, hogy magyar ember külföldre menjen.

Új hozzászólás