Hogyan védekezzünk a liberális diktatúra ellen?

Pók Katalin írta 2023. 05. 07., v - 12:56 időpontban

Tavaszi jobboldali erőgyűjtés a CPAC, 2023 rendezvény, melynek szlogenje is az „Együtt erő vagyunk”. A hazánk ellen irányuló nyugati és amerikai támadások érájában jó ómen, hogy már másodjára rendezik meg nálunk ezt a jobboldali konferenciát, többek között jobboldali amerikaiak részvételével, miközben a pápa is másodjára volt nálunk. E két esemény egymást váltotta a közelmúltban - amire igen szellemesen utalt a kormányfő. Egyre nyilvánvalóbb, hogy épül a liberális diktatúra a világban, amikor minden nemzetnek meg akarják mondani, hogyan éljen, mit gondoljon. „Mindannyian támadás alatt állunk”- figyelmeztetett a kormányfő. A kérdés az, hogyan védekezzünk a liberális diktatúra ellen. Erre hazánk már megtalálta az ellenszert, ezzel példát mutatva a többi nemzetnek.

Tulajdonképpen tanítjuk Amerikát erre, mert ők még csak beszélnek róla, mi azonban már csináljuk. Megfékezett migráció, lecsökkentett abortusz, biztonság, gyermekvédelmi törvény az erőszakos szexualizálás ellen - sorolta Orbán Viktor. Mi nem támadunk, védekezünk, mégis gyűlöletbeszédnek mondják szavait teljesen hamisan. Éppen azok gyűlölnek, akik vádaskodnak, és támogatják a progresszív liberális propagandát. Ennek a progresszív liberalizmusnak része a migránsok betelepítése, a gender, a voke és a háború támogatása. Aki ez ellen védekezik, mint a jobboldali keresztény magyar kormány, azt vádolják gyűlöletbeszéddel. Aki a nemzetet és kultúrát meg akarja őrizni a migráns tömegektől, aki a gyerekeinket meg akarja védeni a gender és homoszexuális propagandától, aki háború helyett békét akar, arra kiáltanak farkast. A nyugati és amerikai médiában hamisan tálalnak mindent Magyarországról, beleértve a pápalátogatást is, a bárányra kiáltanak farkast. Minden hazugság, amit rólunk írnak, ezt a kongresszuson megerősítette egy amerikai felszólaló, aki több időt töltött országunkban.

Jobboldali politikusaink „szellemi ideológiai csatát” vívnak. Ezt jól érzékeljük mindannyian, azt is, hogy ellent mondtunk a liberális kánonnak, ami miatt átkoznak bennünket. Orbán Viktor beszédében megerősítette, hogy „no migration, no gender, no war”. Azaz Magyarország álláspontja, hogy nemet mond a migrációra, nemet a gender propagandára, nemet a háborúra. Gyorsan érkezett a válasz Brüsszelből, ha így, akkor nem lesz pénz továbbra sem. Ezzel meg is adták az igazi választ arra, hogy miért is nem kapunk pénzt. Eddig jogállamisági és korrupciós problémákról beszéltek, csakhogy most lehullt a lepel. A hazugság leple, amit a hazai baloldal is fúj, és a brüsszeliek szájába ad, nehogy pénzt kapjunk. Hogyan lehet szalonképesen megfogalmazni, azaz hamisan, miért nem jönnek a források. A hazai baloldal a haza elleni áskálódással tölti az idejét Brüsszelben, legfőbb feladatának tekinti, (ezt legutóbb Gyurcsány bevallotta), hogy megakadályozza az EU-s pénzek kifizetését országunknak. Nehogy boldogulni tudjunk és ezzel a kormány fényét emeljük, így aztán ennek a hazaárulásnak a levét issza mindenki országunkban. Erről azonban Orbán Viktor nem beszélt, csupán a szellemi ideológiai csatáról, amit értünk, hazánkért vívnak jobboldali politikusaink. Mi pedig döbbenettel nézzük, hogy bírják ezt a hadviselést, az érveket, a harcot, és hogyan pereg le róluk az a sok sértés, abúzus, trágárság és gyűlölet, amit a baloldali és liberális ellenzék és a világ rájuk zúdít. Látszólag sértetlenül átvészelik, de biztosak lehetünk benne, hogy legbelül érzékenyen érinti őket, sokat kellene értük imádkozni. Ferenc pápa is azt kérte imádkozzunk érte, hiszen a liberális világ már nem annyira támogatja, mióta az abortusz, a család kérdésében és más fontos keresztény érték védelmében határozottan kiállt. Aki ma a keresztény értékeket védi, az ki van téve a gyűlöletnek, a liberális diktatúrának, ami egyre durvább lesz.

Hazánk védi a keresztény értékeket, ezért áll a támadások és hazugságok kereszttüzében. Másrészt védi a nemzetet, ami másik elpusztítandó célja a progresszív liberális kánonnak. A Soros György által képviselt Nyitott társadalom eszméjének kiinduló pontja, a nemzetek felszámolási törekvése. Olvassuk csak el, magyarul is megjelent könyveit, amiben kifejti, hogy a világháborúk a nemzetek egymásnak feszüléséből jöttek létre a XX. században, így meg kell gyengíteni a nemzetállamokat, szét kell zilálni őket.

Csakhogy kultúránk alapja mármint a zsidó-keresztény kultúrának: nemzetek, őrangyalok, ahol minden nemzetnek van egy őrangyala- mondta beszédében Orbán Viktor. A nemzet eszméje a nyugati örökség, most támadás alatt áll. A progresszív liberális laboratóriumokban találták ki a nemzet atomokra bontását. Hozzátehetjük, ez a sátán célja, mert egy nemzeti identitás és keresztény értékek nélküli irányítható masszát akar, egy világkormány irányítással. A migráció támogatása is ezt a célt szolgálja. Ennek mondtunk először nemet és ellent Soros Györgynek, aki anyagilag támogatta a betelepítést, így lettünk híresek a világban. Először mondtunk ellent a liberális agendának a kerítés építésével. A migráció része a progresszív liberális kánonnak, aztán bővült a voke és gender ideológiával és háború pártossággal. Ezzel mi mind szemben állunk, így hát hírnevünk egyre nő és az ellenünk irányuló támadások. Reményre ad okot, hogy a jobboldali kormányok száma nő, ám még Brüsszel és Washington tartja magát és ellenünk támad-fejtette ki a kormányfő. Csak helyeselni tudjuk a felismerést hogy a voke, és a gender olyan ideológiák, mint a kommunizmus meg a marxizmus, ami ellen harcot kell folytatni.

Mi ezt egyszerűen liberális diktatúrának mondjuk, amit rá akarnak erőltetni a világra, aminek része a család és keresztény értékek elleni támadás is, a relativizmus és a tolerancia erőltetése, de moralitás nélkül. Köszönjük a szellemi harcot értünk, hazánkért, büszkék vagyunk arra, hogy ez a kicsi ország mutatja az utat a világnak.

Imádkozzunk szellemi harcot folytató politikusainkért!

Új hozzászólás