cigánybűnözés

Tulajdonképpen a hazafias tábor nevében meg is köszönhetjük önöknek azt, hogy dérrel-dúrral a nyilvánosság elé álltak, majd kijelentették, aláírásokat kezdenek gyűjteni azért, hogy a bíróság oszlassa fel a Mi Hazánk Mozgalmat. Azért tartozunk hálával, mert tökéletesen aláhúznak minden vádat, melyek a roma önkormányzatot érték bármilyen oldalról is az elmúlt időszakban. Ugyanis arról éppenséggel nem a Mi Hazánk vagy bármely jobboldali, nemzeti szervezet tehet, hogy önök jottányit sem tettek azért, hogy enyhítsék a magyarság és a cigányság között fennálló, meglehetősen problematikus viszonyt...

A Facebookon megjelent bejegyzést azzal a felütéssel tették közzé: „itt az idő, most vagy soha!”, a felhívásnak pedig egészen megdöbbentő módon a Tanácsköztársaság munkás- és proletármozgalmának egyik elhíresült plakátjával adnak nyomatékot. A hab a tortán, hogy a kommunizmus vörös zászlaját a képen a cigány zászlóra cserélték, ám a szöveg ugyanaz: „Fegyverbe! Fegyverbe!”

Nem, te meztelen csiga, te fogod - már erősen bele is kezdtél - feldúlni ezt a várost, a te őskomcsi csapatod a "szottyos", ti vagytok a rákos sejtek ebben a városban!  De, ha időben feleszmélünk, ebből is ki lehet gyógyulni, csak figyelj, te szarházi!