<> Belföld | Hungary First

Belföld

  • Az ATV se liberális, se komcsi törzsközönségéhez nem tartozó nézőinek igazi élmény lehetett végignézni, ahogy a pártképviselők kínosan fészkelődve mosdatták a szerecsent. Kicsit olyan volt az érzésem, mint Mátyás király igazmondó juhászának lehetett, aki a botjára tett kalapjának próbálta hihetően elmesélni, hová lett az aranyszőrű bárány, amit ugye egy csókért cserébe a burkus király szépséges leányának adott, ám a kísérletei nem sikerültek. Hazugságaiba maga is belepirult, míg végül rájött a megoldásra.

  •  Informatikusok vagyunk,  és régóta nyomozunk a kamuoldalak után, mert felháborítónak tartjuk, hogy a világhálót egyesek arra használják, hogy hazugságokkal, kitalációkkal, valós emberek személyes adatainak, képmásának jogtalan felhasználásával, tehát gyakorlatilag azzal, hogy másokat becsapnak, átvernek milliókat keresnek havonta – magyarázta portálunknak az egyik fiatal informatikus abból a csapatból, akik lebuktatták a hazug hírgyárosokat.

  • Amíg e hazafiak a TV előtt ültek virslivel és sörrel az ölükben, maszturbálva a hallottakon, két aljas fasiszta, meglátta a bábut és úgy döntött, hogy precíz plasztikai tudással átszabják az Orbán-bábut. A beavatkozás abból állt, hogy egy Újhelyi pofát nyomtattak és ráragasztották a bábura a miniszterelnök arca helyére, majd Horváth Csaba kormánybuktató bölcs  és hazafias ötletével élve, kihelyezték fejjel lefelé – 56-os módszer szerint – az egykori Köztársaság térre… mint akkor tették az akkori, Újhelyivel egyenlő erkölcsi magasságokban lévő ÁVÓ-s hazafiakkal, az akkori fasiszták. Persze a százforintosok, nem lévén forgalomban, sajnos elmaradtak, s eurót elég rizikós a felvágott szoci-bábuhasba gyömöszölni... még eltűnne a végén. 

  • Tegyük fel magunknak a kérdést, kissé magunkba nézve: mi másképp tennénk az ő helyükben? Nos, igen, eddig mi mindig másképp tettük. Jól tettük? Hát, eredménye nem volt. Az Antall-kormány óta tesszük a gesztusokat, aminek egyetlen következménye, hogy bizony minket hülyének néznek. De hát tanulni sose késő, ellenfeleinktől pedig mindig kell is.

  • Soha és senki nem bukott meg annyira nyilvánvalóan a magyar politikai életben, mint Gyurcsány Ferenc 2006-ban. Még Rákosi Mátyás sem, pedig őt a Szovjetunióba költöztették, és Szálasi Ferenc se, pedig őt felakasztották. Nagyon kevesen gondolták a beszéd kiszivárgása után, hogy egy hét múlva is Gyurcsány Ferencnek hívják majd Magyarország miniszterelnökét.

  • "E lelőhelyen 2003 és 2005 között is voltak már ásatások. Ezért már lehetett is tudni, hogy az útépítő munkálatok mentén milyen leletanyag várható. Korábban ugyanis itt egy százhatvankét síros szkíta kori temető került elő. S abban bíztunk, hogy ennek a temetőnek a további sírjait is meg fogjuk találni. Így is történt…"

  • Soha senkinek eszébe sem jutott ilyen irányú lépést tenni, ez egy politikai szélhámosság. Semmilyen megkülönböztetés nem létezik, ugyanakkor viszont embereket heccelni és az életük biztonságát kérdésessé tenni teljesen alaptanul, ezt semmiféle ambíció nem indokolhatja.

  • Működőképes lehetne az egyes tagállamok partvédelmi egységeinek és a Frontexnek egy olyan jó kombinációja, amelyben az utóbbi aktívabb lenne harmadik országokban, azaz segítene egyes észak-afrikai országok határainak és parti vizeinek a védelmében.

  • Magyarország kormánya védi a keresztény kultúrát, s ennek okáról, és lehetőségeiről, értelméről a magyar miniszterelnök nem egy beszédében szólt, s kifejtette az erre vonatkozó tételeit. Az egyház támogatása és a katolikus iskolák léte, az iskolai hitoktatás pedig, biztosítja azt a kevés szellemi és erkölcsi többletet, amely nem lesz elég ugyan Magyarország megmaradásához, de valamicskével tovább leszünk Európa élő nemzetállama, mint azok, amelyek hallgatnak a „demens vénemberre” – hogy a szintén e jezsuita feketemisén megemlített Bayer Zsoltot idézzem, egyetértve a meghatározásával.

  • Magyarország egyelőre még nem kapta meg azt az összeget az Európai Bizottságtól, amellyel az unió a határvédelem magyar kiadásaihoz járulna hozzá. A támogatás pedig nem jönne rosszul: a friss adatok szerint hazánk 2015 vége óta több mint 370 milliárd forintot áldozott a magyar és egyben az uniós határ oltalmazására.