A CNN ismét alulmaradt, Szijjártó Péter esélyt sem adott

HungaryFirst küldte be 2019. 04. 28., v - 17:01 időpontban

A CNN megint alulmaradt és a magyar külügyminiszter ezúttal sem hagyott egyetlen főáramú csúsztatást és "fake news fogást" sem megválaszolatlanul.

Érdemes elolvasni a videó alatt lévő hozzászólásokat is. Ebből látszik legjobban, mekkora éles szakadék van az emberek (legyen az nyugati vagy keleti) valós véleménye és a főáramú globalista média és politika propagandája között! A CNN műsorvezető persze nem mulasztotta el antiszemitának tekinteni Soros megnezezését és hangsúlyozni, hogy Magyarország egyfajta lázadónak tekinthető, amiért nem hajlandó beállni a sorba, mint a többiek.

A külügyminiszter mindenre világosan válaszolt, így annyi jó van benne, hogy sok CNN-néző is hallhatja legalább a főáramútól eltérő narratívát. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy Jean-Claude Juncker, mint EU-elnök nagyon sikertelen elnöki ciklust tudhat maga mögött és elsősorban neki köszönhető, hogy az Európai Unió az elmúlt években súlyosan meggyengült.

Úgy gondolom, hogy az egyik legrosszabb döntés, amelyet az Európai Bizottság a legutóbbi ciklusban meghozott, az a migrációval kapcsolatos döntése volt.

– hangsúlyozta Szijjártó Péter, hozzátéve, hogy ennek elősegítésért rengeteget tett Soros György is, aki kidolgozta, hogy hogyan lehetne megsemmisíteni az európai népek nemzeti és kulturális örökségét.

A magyar diplomácia vezetője a műsorban azt is felrótta Junckernek, hogy a Bizottság a migráció kérdésében egy az egyben a Soros-tervnek megfelelően cselekedett, amellyel hozzájárult Európa és az unió szisztematikus leépítéséhez.

A CNN riportere számon kérte Szijjártón, hogy a magyar kormány szembemegy az európai elit akaratával, de a magyar külügyminiszter válaszában kifejtette: "a magyar kormány ellen mer szegülni a politikai fősodornak és meg meri tartani az ígéretét, miszerint megvédi a határokat és nem enged be illegális bevándorlókat."

Magyarország egy bevándorlásellenes, míg Brüsszel egy bevándorláspárti álláspontot képvisel. Ebből nyilván következnek összetűzések, azt pedig hogy kinek van igaza, majd eldöntik az emberek az EP-választásokon, május 26-án.

– mondta, hozzátéve, hogy emiatt valóban komoly összeütközésbe kerültek a mainstream politikai erőkkel és a feléjük tendáló Néppárttal.

Amikor mi csatlakoztunk az EPP-hez, akkor az egy valódi keresztény- konzervatív pártcsalád volt. Most azonban a Néppárt koalíciós partnere a szocialistáknak az EP-ben, és sajnálatos módon a szocialisták jobban saját képükre tudták formálni a Néppártot, mint a Néppárt a szocialistákat. Ha ez a nyitás folytatódik, mi nem fogjuk tudni követni a Néppártot ezen az úton.

- nyomatékosította.

 

 

VilagHelyzete

Új hozzászólás