Tegnap az M1 többet ártott a jobboldalnak, mint a ballib sajtótermék és TV csatorna együttvéve valaha...

Szőnyi József küldte be 2020. 01. 22., sze - 16:58 időpontban

Amit tegnap az M1 riportere(??), Mészáros Kata művelt a Karácsony interjúban, az többet ártott a jobboldali kommunikációnak, mint az összes ballib sajtótermék és TV csatorna együttvéve! Erős a gyanúm, hogy ez nem csupán egy "véletlen" melléfogás volt a közmédia részéről, hanem egy szándékosan kontraproduktív provokáció! Vajon hogyan, honnan keveredett kamera elé e fontos interjú levezetésére egy teljesen ismeretlen műsorvezető főműsoridőben?

Nem feltételezem, hogy ennyire diletánsok vezetnék az M1 belpolitikai közszolgálati csapatát. Karácsony eddig eltelt 100 napjának készlettára nemhogy 25 perc, hanem akár több órányi muníciót kínál lényegi kérdések felvetésére, amelyekre nincs értelmes válasz, e helyett ócska személyeskedés, lényegtelen, piaci kofa stílusú, tehetségtelen közbe hadoválás sikeredett Mészáros Kata részéről, amelyekből még egy Karácsony is főlényes biztonsággal jött ki és alázta porig nem csak a riporterecskét, hanem rajta keresztül a teljes közmédiát és a jobboldali véleményformálók hitelességét!

Álljon itt esszenciaként Fürjes Balázs reakciója:

Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú - több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.

A videó ITT érhető el!

Új hozzászólás