Erkölcsi és anyagi csődbe viszik az országot

Pók Katalin küldte be 2020. 01. 31., p - 17:17 időpontban

Emlékszünk még, hogy 2010 előtt milyen anyagi csődbe vitte az országot a szocialista kormány, de ugyanezt teszik most ellenzékben is a liberális civil szervezetekkel karöltve, akik a „jogot kicsavarják”. „Azért inog a törvény, és nem érvényesül az igaz ítélet: mert gonosz hálózza be az igazat, azért származik hamis ítélet”(Hab1,4) –írja a próféta. Mindehhez mára társult egy morális csőd, és hazaárulás Brüsszelben.

A vörös csillagosok és szivárványosok visszaszereztek néhány hídfőállást és vesztünkre a fővárost is megszerezték. Láthatjuk, hogyan készítik elő napról napra az anyagi csődöt Budapesten. Azzal kezdték, hogy kiosztották a pozíciókat a régi jó elvtársaknak, megemelve a korábbi polgármesteri éra számait, sokkal több alpolgármestert és ilyen olyan mondvacsinált pozíciót hoztak létre és mindjárt felemelték saját fizetéseiket. A csőd felé való haladás első lépése volt ez, majd követte a többi azokon az önkormányzati helyeken, ahol a szoclib ellenzék lett a nyertes. Aztán elkezdték a lyukak fúrását az ország költségvetésén. A Lánchíd felújításához és egyéb általuk kitalált dolgokhoz folyton kérik a milliárdokat, semmi nem elég, hiába ad az állam bőségesen. A kormány 6 milliárdot adott a Lánchíd felújításához, de ez sem elég. Mindez pedig meg fog látszani az önkormányzatok és az ország költségvetésén. Valószínű szeretnék elérni a 2010 előtti állapotokat, amikor a Gyurcsány vezette kormány költségvetésében óriási lyukak keletkeztek, amit a számok meghamisításával akartak leplezni.

Az anyagi csőd mellé morális csődöt készítenek a fővárosi polgármesteri hivatalban, hiszen ott fog lobogni a szivárvány zászló minden Pride és LMBTQ-s események során, lehet, már titokban készül is a beígért meleg bár az alagsorban. Ezzel azt demonstrálják, hogy milyen szép színes a világ, úgy szép, ha azonos neműek is házasodhatnak, és fogadhatnak örökbe gyereket. Ezzel aláássák a férfi nő házasságát, amit az Alkotmány rögzít, ugyanis azt kirekesztőnek tartják. Ezt a hitvallást toldotta meg a napokban a DK-s, gyurcsányista Niedermüller Péter, amikor megfogalmazta, hogy a „fehér, heteroszexuális, keresztény rémisztő képződmény”. Nyugat Európában és Amerikában a demokraták szélsőbalosok ezt nyíltan hirdetik, egyfajta liberális terrort valósítva meg. Aki nem színes bőrű, nem homokos vagy leszbikus vagy transznemű, és ráadásul még keresztény az eláshatja magát. Ezt a szép világot szeretné itthon látni Karácsony, Niedermüller, a Momentumosok és más szoclib ellenzéki pártok.

Tanulják a mintát Brüsszelben és hazahozzák, de itthon szerencsére ez még túl korai ám figyelmeztető, hogy ha az ellenzék kerül hatalomra más világ lesz itt. Niedermüller eltévedt, azt hitte itthon is hangoztathatja, a fehér, hetero, keresztény emberek kárhoztatását, de ha nem vigyázunk, elterjesztik az új eszményt, a morális csődöt egyre fokozva. Próbálkoznak, de még nem sikerrel, ám az országnak Brüsszelben így is tudnak ellenzékből anyagi és erkölcsi kárt okozni. Egyre hajtogatják a kitalált hazug vádakat az ország ellen, hátha szankcionálják hazánkat az EU-ban. Tevékenységükkel az anyagai csőd felé sodorják az országot, és szándékosan rossz hírét keltik.

Melléjük szegődnek a Soros által támogatott civil szervezetek, akik egyre nagyobb csődbe sodorják az országot, és ugyancsak alaptalanul rossz hírét költik. Mind a tízmilliárdos „börtön-biznisz”, mind a 100 milliós romák ügye Gyöngyöspatán az anyagi csőd szélére sodorja az országot. Ráadásul a szegregációnak nevezett cigányosztályok a szocialista gyurcsányista érában jöttek létre, mégis az Orbán kormányra akarják ráégetni a rasszista jelzőt. A romák számára nagy pénzösszeg kifizetését is a kormánytól várják, ahogy a börtön-biznisz haszonélvezői is az elítélt rabok és liberális sztárügyvédjeik. Mindezt a liberális rosszul értelmezett emberi jogok nevében. Nemcsak anyagi csőd ez, hanem morálisan is kifogásolható, mely sérti az emberek igazságérzetét. Aki súlyos bűnöket követett el, azok jutalomban részesülnek, mert emberi jogaikat sérti, hogy nem süt be a nap a cellába. Ezzel óriási összegeket kaszálnak az államtól. Nem vakációzni mentek oda, hogy minden kényelmük meglegyen, és még milliókkal távozzanak a börtönből, míg az áldozatokat nem kárpótolja senki. Ugyanez a morális bukfenc jellemzi a romák ügyét. A civil jogvédők jóvoltából, azok a roma családok részesülnek milliókból, akik nem járatták iskolába a gyerekeiket, a sok hiányzás miatt osztályismétlésekre szorultak. Az a roma nagymama, aki tanárverésért ült, és azok a gyerekek részesülnek pénzjutalomban (100 000 millió), akik fekáliával kenték ki az iskolát, akik bántalmazták a magyar gyerekeket, némelyiket olyan komolyan, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani. Morális bukfenc, hogy nem a bántalmazottakat kárpótolják, hanem az agresszorokat, akik miatt kiürült a patai iskola, csak a deviánsok maradtak ott. Őket aztán felbiztatták a Soros által pénzelt jogvédők, hogy jelentsék fel mindezen jócselekedeteik miatt az iskolát, az önkormányzatot, az államot. Mindezek tetejébe, lehet rasszizmust kiáltani Magyarországra.

Ez a valódi anyagi és erkölcsi csőd. Ráadásul Soros üzenget a hír kapcsán, hogy végre eljött az idő a romák jogainak érvényesítésére. Nem mellesleg az ország rengeteget költ a romák felzárkóztatására, különböző segítő programokon keresztül és látszik is az eredmény, sokan végeznek középiskolát, sőt felsőbb tanulmányokat is folytatnak, ám mikor a világ hazug módon rasszizmust kiált, hallgatnak a roma értelmiségiek.

A hamis vádak miatt nemcsak a romák, de az egészségügyre vonatkozóan a kormány egyre több pénzt önt ezekbe a területekbe. Hiába történt nagyon sok egészségügyi épület felújítása az elmúlt években, az ellenzéknek semmi nem elég, nem szűnnek meg a vádak. Így a kormány már olyan túlzó felújításba kezdett, miszerint minden 5 éves egészségügyi épületet felújít. Erre nincs szükség, csak a lyukak fognak nőni a költségvetésben az ellenzéki vádak nyomán. Nekik úgy sem lesz elég semmi.

Azt is láthattuk, hogy a szocialista képviselők micsoda bizniszeket csinálnak az önkormányzatokban, ezt hangfelvétel is bizonyítja. („Aki nem keres 100 milliót egy évben, az hülye”)

A felsoroltakból látható, hogy hiába van jobboldali kormány hatalmon, ravasz eszközökkel a szoclib oldal anyagi és erkölcsi csőd felé viszi az országot, ha nem vigyázunk.

A nyugati társadalmakban egy „elferdített jogrend” uralkodik, ahol a „jogot kicsavarják”, amit az Istentől való elfordulás következményének mond az ószövetségi próféta. Úgy látszik, ez a liberális civil szervezetek segítségével még ellenzékben is sikerül.

Tegyünk róla, hogy ne így legyen!

 

Pók Katalin

Borítókép: facebook

Új hozzászólás