A szlovák miniszterelnök a sárga csillag viseléséhez hasonlította a magyar rendszert

Szőnyi József küldte be 2020. 03. 24., k - 19:10 időpontban

Na, ennek is sikerült megtalálnia a leglényegesebb, legfontosabb témát a koronavírus világjárvány kellős közepén:

"A szlovák miniszterelnök a sárga csillag viseléséhez hasonlította a magyar rendszert, hogy vörös plakáttal jelölik a fertőzésgyanús otthonokat." "„Tudják, az az időszak, amikor sárga csillagot kellett hordaniuk az embereknek már rég elmúlt." - jelentette ki Igor Matovič frissen megválasztott szlovák miniszterelnök...

Igen, vannak emberek (?), akik bármely helyzetből, bármely történésből egy mozdulattal képesek eljutni ugyanoda, valamiféle saját maguk által vizionált, beteges, nem létező elvárásnak eleget téve. Miközben van az országuknak 204 igazolt fertőzöttje és a neheze még most jön náluk is.

Te, Igor a vonatokat nem kellene betiltani? Tudod, azokkal vitték a szerencsétlen áldozatokat a táborokba... És ha már: a területi karanténokat nem kellene betiltani? Hát azok pont olyanok, mint a gettók voltak a vészkorszakban...Szerinted a kínaiak is nácik? Ja és a bűnügyi helyszínek plombás, feliratos jelölését a vizsgálat idejére, na, azt is be kellene tiltani, igaz? Mert az is olyan, mint a sárga csillag, ugye, te elvetemült?

Vagy ezek mind rendben vannak, csak az Orbán és Magyarország által alkalmazott dolgok hajaznak a nácikra, igaz?

Ütemet tévesztettél, okos tojás! Ez a gyilkos vírus megváltoztatja a világot, de Európát biztosan. Majd, ha elmúlik, túl leszünk rajta, akkor már ez a duma nem lesz nyerő. Akkor majd már nem jár érte piros pont. Akkor majd reményeim szerint páros lábbal rúgják seggbe az ilyen elmebeteg idiótákat, mit te vagy barátom!

 

Szőnyi József

Új hozzászólás