<> elnök | Hungary First

elnök

  • "A címek, rangok és egyéb cafrangok maguktól nem adhatják meg egy-egy ember értékét, alázat nélkül az egész semmit sem ér. Bármely címet birtokolni sokkal inkább felelősségnek kell lennie, mint kitüntetésnek. Ezért is szeretném tisztázni, hogy nem lemondtam az elnöki címemről, hanem az alapszabályunkban foglaltak szerinti 5 esztendős megbízatásom ért véget..."

  • Az új-zélandi sajtó szerint a párt jelenlegi vezetése Szabót akarta elnöknek, és hogy a kongresszuson elmondott beszéde döntötte el végül a versenyt. Ebben többek között arról beszélt, hogy édesapjának – miután elmenekült Magyarországról – milyen nehézségekkel kellett szembenéznie...

  • Több mint egy órás beszélgetésen vett részt vezető rabbikkal Volodimir Zelenszkij, Ukrajna zsidó származású új elnöke, akinek tórát ajándkoztak a hétfői látogatáson. A részletekről pontos információ nem ismert, azt azonban a JTA zsidó hírügynökség és a thejewishlink.com portál is megírta, hogy a felek egy jó hangulatú találkozón vettek részt Kijevben.