<> Parlament | Hungary First

Parlament

  • Ha ezt a hamis "tisztességeskedést", "úriemberkedést" folytatjuk, előre lehet sírni-ríni a 2022-es bukáson és mosolyogva tűrni, hogy most már nyilvánosan is akasztással, öléssel, stb. fenyegessenek bennünket ezek a Senkiházy' Lenin-fiúk-lányok...

  • Nem kötelezheti senki a békében élni akaró, nemzetét és hitét, hazáját szolgáló magyar embereket – a társadalom többségét – arra senki, hogy egy számarányaiban elenyésző fizetett, hazaáruló kisebbség terrorizálja a többséget. Nincs az a tolerancia, amelyet ezzel a lyukas-fuszeklis bunkó táblatartóval szemben alkalmazni lehetne...

  • Immár két éve, hogy az "Orbán Viktort támogatom" nevű közösség létezik a Facebookon. Mindenekelött teljes szívünkből meg szeretnénk nektek köszönni a támogatást! Minden nap egyre többen vagyunk. Együtt támogattuk miniszterelnökünket, Orbán Viktort, a 2018. áprilisi országgyűlési választásokon és a 2019. májusi európai parlamenti választások alkalmával...

  • Mint minden normális ember, természetesen döbbenettel és részvéttel osztozom a tragédiában érintettekkel, áldozatokkal és hozzátartozóikkal. Mindezeken túl azonban elvárom az érintettek politikai és szakmai képviselőitől, hogy hagyják végre békén a magyar hatóságokat, a mentésben hősiesen, emberfeletti erővel küzdő szervezeteket!

  • A Népszavánál mocskosabb gané sajtóorgánum nincs a világon! Miközben az egész világ döbbenettel és részvéttel számol be a dunai tragédiáról, méltatva az extrém körülmények között emberfeletti munkát végző mentőegységek tevékenységét, ezek a mocsadékok azonnal politikai gyalázkodásra használják 35 ember tragédiáját, akik közül sajnos vélhetően 28 - an nem élték túl a katasztrófát.

  • A baleset okáról eddig nincs pontos információ, elképzelhető, hogy a szakadó esőben két hajó összeütközött. Az MTI tudósítója azt jelentette a helyszínről, hogy a környéket teljesen lezárták, a vízi rendészet hajói, mentőhajók és tűzoltóhajók segítik a mentést. A Petőfi téren több rendőr-, mentő- és tűzoltóautót látott. A mentőszolgálat ügyeletese annyit közölt, hogy "14 egységgel" vannak a helyszínen...

  • A magyarországi parlamentben először indult ukrán nyelvű idegenvezetés: Szuperák Brigitta, az Országgyűlés ukrán nemzetiségi szószólójának kezdeményezésére – tudatja a mukachevo.net hírportál. Ettől fogva ez a szolgáltatás minden 10 és ennél több fős csoport számára elérhető. Az első ukrán nyelvű idegenvezetésre szeptember 28-án került sor, melyen részt vett Ljubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete és Jurij Kravcsenko, az Országos Ukrán Önkormányzat elnöke.

  • Az amerikai elnök Twitteren kommentálta a délelőtt történt londoni terrortámadást. Trump a Twitter-oldalán kommentálta a délelőtti londoni történéseket "Egy újabb terrortámadás Londonban. Ezek őrült állatok, akikkel keményen kell elbánni és akikkel szemben erőt kell felmutatni."

  • Ma reggel 7 óra 37 perckor London belvárosában, a Parlamentnél egy 20-30 év körüli autós több kerékpárost és gyalogost is elgázolt! Egyértelműen szándékosan hajtott az emberek közé, végül a Parlament előtti biztonsági kerítésnek csapódott. A kocsi vezetőjét terrorcselekmény gyanújával tartóztatták le. A hatóságok véleménye alapján nem lehet kizárni a terrortámadás lehetőségét, ezért a londoni rendőrség egy olyan új kordont húzott fel a helyszínen, amit terrormerényletek esetében használnak. A gázolás ügyében végre megszólalt Sadiq Khan, London főpolgármestere is. A Twitter-bejegyzésében közölte, hogy folyamatosan tartja a kapcsolatot a fővárosi rendőrséggel. Még nem tudni pontosan, hogy hány személyt gázolt el, de a források szerint legalább öt személyről van szó!

  • Az emberek többsége elsiklik a felett a tény felett, hogy Magyarországon található a világ egyik legszebb Parlamentje. A most következő cikkben bemutatjuk nektek Budapest egyik csodálatos ékét, amire minden magyar méltán büszke lehet!