<> Judith Sargentini | Hungary First

Judith Sargentini

  • Ismerjük mi már jól a magafajtáját. És végtelen hálával tartozunk maguknak. Ugyanis ha maguk nem kísérték volna végig az elmúlt nagyjából hat évszázadunkat, már ugyanolyanok lennénk, mint önök: hitehagyottak, lelketlenek, önhittek, ostobák, önfeladók – és mindezek felett rendíthetetlenül kegyetlenek és megátalkodottak...

  • Az MTVA honlapján közzétett felhasználási feltételek kifejezetten tiltják írásbeli felhasználási engedély nélkül az MTVA és jogelődjei által készített videoanyagok felhasználását. Ha bárki a szabad felhasználást meghaladóan kívánja felhasználni a szerzői jogi tartalmat, úgy a jogtulajdonos tartalomértékesítőjével kell szerződnie...

  • Ez az undorítóan kétkulacsos ember még ebben a kiélezett nemzetközi vitában is arról igyekezett meggyőzni a magyarokat, hogy lélekben ő is közéjük tartozik. Még az utolsó pillanatban is azt hazudta, hogy szíve a hazáért dobog, miközben másik kezével már az európai elit akaratát kiszolgáló támogató ’igen’ gombot nyomta.

  • Strasbourgban a parlament most bosszúra készül, mert a magyarok több alkalommal határozottan állást foglaltak az ellen, legutóbb április 8-án, hogy  bevándorlóország legyünk. Orbán Viktor ki is mondta: „Az ítéletet már megírták, én most azért megyek, hogy megvédjem Magyarországot és a magyar embereket az igazságtalan vádakkal és hazugságokkal szemben.”

  • Reméljük és tudjuk, van Önben annyi hazaszeretet, amennyi ahhoz szükséges, hogy országa és Európa lakosságát hitelesen, megbízásának megfelelően képviselje. Ezt a nyílt levelet a fentiek fennálltában bízva írjuk, ellenkező esetben nincs értelme annak, hogy elolvassa. Amennyiben Önben kizárólag bizonyos politikai-, pénzügyi-, egyéni karrierbéli, vagy gazdasági érdek, netán a bosszú, a gyűlölet, vagy a politikai PC mozgatja az ítélkezés rugóit, máris dobja szemétbe levelünket.

  • Az elmúlt hét brüsszeli eseményei is azt bizonyítják, hogy az Európai Unió jelenlegi fősodratú erői egész pályás, agresszív támadásba kezdtek a migrációellenes, nemzeti szuverenitás párti tagállamok illetve politikai erők ellen, láthatóan megrémülve a májusi EP választások várható eredményétől. Szeptember első hetéből három eseményt szeretnék kiemelni ennek bizonyítására.

  • Jövő szerdán szavaznak az EP-ben a Magyarországról szóló jelentésről, amit több kritika ért az elmúlt időszakban – nem csak magyar oldalról. Egy cseh néppárti politikus szerint a dokumentum egyoldalú és politikai célokat szolgál. Deák Dániel, a Figyelő főmunkatársa az M1-en elmondta: lényegében egy Soros György szervezetei által diktált szövegről van szó.

  • A DK EP-képviselői meg fogják szavazni az Orbán-kormány elleni uniós eljárást megindító Sargentini-jelentést – tudta meg az ATV.hu. Gyurcsány Ferenc szektapártjának szóvivője azzal érvelt, az eljárás a magyar kormány ellen indult, nem az ország ellen. Megjegyzendő, azt még a DK képviselőinek is tudniuk kell, hogy a 7-es cikkely szerinti eljárást országok ellen indítják.

  • A Sargentini-jelentés veszélyes politikai játszma, ami a mi bőrünkre megy. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára úgy fogalmazott, a jelentés bosszú Magyarországgal szemben azért, mert elutasítjuk az illegális bevándorlást. Judith Sargentini közösségi oldalán Magyarország ellen buzdít bejegyzésében. „Szavazz igennel szeptember 12-én arra, hogy az Európai Parlament fellépjen Magyarországgal szemben” – erre buzdítja az európai parlamenti képviselőket az a fotó, amit hétfőn Judith Sargentini holland EP-képviselő osztott meg Twitter-oldalán.

  • A holland parlament felsőháza július 10-én eltörölte a véleménynyilvánító népszavazás intézményét. A nem kötelező népszavazás eltörlésére irányuló javaslatot a 75 felsőházi képviselőből 40 megszavazta.