<> Heller Ágnes | Hungary First

Heller Ágnes

  • „Nagy filozófus az, akinek talán nem is elsősorban a munkái, hanem az alakja, a tartása marad fönn hazája, kultúrája és népe emlékezetében.” – folytatja Korniss. Nos, ha valaki nem tudná, annak elárulom: Heller Ágnes önmagát mindvégig ateistának tartotta. Neki nem a kommunizmussal, hanem csak egyes kommunistákkal volt baja. Mutasson valaki csak egy komoly bölcselőt is a világtörténelemben, aki ateista volt!

  • Heller Ágnes filozófus a baloldali, liberális politikai körhöz tartozik és ez a kör elhatározta, hogy negatív jelzőkkel lejáratja Orbán Viktort a világ előtt. Ebben élen jár a filozófus asszony, az egykori „Lukács iskola” tagja. Lukács György marxista, kommunista gondolkodó volt, aki a marxizmus újjászületésében hitt, egy másik utat képviselt, mint az akkori rendszer...

  • Heller Ágnes azt szeretné, ha Európa nagyvárosaiban 2018. október 13-án szombaton, közép-európai idő szerint 14.00 órakor egyszerre, egyidőben ötmillió nő és férfi tüntetne az utcákon, a tereken, és emelnék fel hangjukat a nacionalizmus ellen egy egységes, demokratikus és szolidáris Európáért.