<> könyv | Hungary First

könyv

  • „Nem az a nagy, kinek fejében a tudomány, hanem ki tudja, hol kell keresni!” – csengett az okosság fülembe még a diploma után sokáig. Sokáig? Dehogy, addig, míg évek után, pillantás alatt kiguglizhattam a tenyérnyi diszplére milliónyi könyv anyagát. Bibliotékák polcain roskadó, tonnányi irodalom útvesztőjéből kikeveredve, az olvasóterem székébe huppanva ujjonghattam úgy, mint vadász, ki elejti nyulát, őzét, farkasát.

  • Könyvemben részletesen foglalkozom a Vatikán magyarellenes politikájával, annak hátterével és az európai kereszténység ellen elkövetett bűnökkel, valamint a romániai pápalátogatás politikai hátterével és céljával. Leplezetlenül és tabuk nélkül, messze elkerülve mind az egyházi, mind a politikai "píszí" előírásait...

  • Thilo Sarrazin legújabb könyve nagy vihart kavart Németországban. Nem is csoda, hiszen annak témája az iszlám, mely az SPD egykori politikusa szerint hatalomátvételre készül Európában. A német közgazdász új könyvének címe már önmagában provokatív: „Ellenséges hatalomátvétel”, ami az iszlám vallás európai térnyeréséről, és az azzal járó társadalmi konfliktusokról szól. Sarrazin könyve már a megjelenése előtt botrányt váltott ki, hiszen az országban uralkodó politikai korrektség révén a téma túlságosan kényesnek számít.